Η Ellen DeGeneres λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης και είναι age positive

Οι celebrities δημιουργούν τις δικές τους beauty σειρές και η αλήθεια είναι πως δεν τις προλαβαίνουμε. Μετά τις Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Rihanna, Selena Gomez και Gwyneth Paltrow ήρθε η σειρά της Meghan Markle. Και τώρα μία ακόμη διασημότητα αποκαλύπτει πως λανσάρει μια σειρά περιποίησης και πρόκειται για πραγματική έκπληξη. Ποια είναι; Η Ellen DeGeneres. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KS By Ellen DeGeneres (@kindscience)

Η διάσημη ηθοποιός-παρουσιάστρια με τους εκατομμύρια followers στο Instagram και τους δεκάδες celebrities κολλητούς φίλους ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δική της σειρά περιποίησης η οποία, σύμφωνα με την ίδια είναι age positive. Ονομάζεται Kind Science και είναι κατάλληλη για ώριμες επιδερμίδες. Η 63χρονη Ellen δηλώνει πολύ ενθουσιασμένη και συμβουλεύει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν την ηλικία τους και όχι τις ρυτίδες. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KS By Ellen DeGeneres (@kindscience)

Η ίδια μάλιστα είπε πως έστειλε τα προϊόντα σε δικούς της ανθρώπους χωρίς να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες και τα σχόλια ήταν απίθανα. Η σειρά κυκλοφορεί στις 26 του μήνα και αποτελείται από φόρμουλες κατάλληλες για καθαρισμό, ενυδάτωση και φροντίδα κατά των σημαδιών γήρανσης. 

Photo: Splash

 

Read More

And More