Η εμβληματική σειρά Anew της Avon ανανεώνεται και εσύ είσαι η πρωταγωνίστρια!

Πολύ πριν πάψουμε να βλέπουμε ρετουσαρισμένες φωτογραφίες και μοντέλα με αψεγάδιαστα πρόσωπα να υπόσχονται ότι με το τάδε ή το δείνα προϊόν και το δικό μας πρόσωπο θα γίνει αψεγάδιαστο, η Avon ήταν εκείνη η εταιρία που μίλησε στην καρδιά μας πρώτη. Ακριβώς γιατί απευθυνόταν σε εμάς, τις… κανονικές γυναίκες! Τις ίδιες γυναίκες που πλέον βλέπουμε να πρωταγωνιστούν παντού γιατί έτσι είναι η τάση της εποχής. Αλλά να που για την Avon δεν ήταν ποτέ τάση, ήταν μια ειλικρινή σχέση για δεκάδες υπέροχα προϊόντα που αναπτύχθηκαν μέσα στα χρόνια.

Προϊόντα όπως αυτά της σειράς Anew, της εμβληματικής σειράς της Avon που τώρα έρχεται ακόμη πιο ανανεωμένη χάρη σε μια νέα πατενταρισμένη καινοτομία που πλέον θα βρεις στη σύνθεσή της. Ή, καλύτερα, στις συνθέσεις και των τριών σειρών που απευθύνονται σε τρεις διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΝΕΑ ANEW ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ PROTINOL™

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, η σειρά ANEW της Avon αλλάζει επίσης και γίνεται ακόμη καλύτερη! Πλέον, κάθε προϊόν της σειράς στηρίζεται στην επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία PROTINOL™,  η οποία ενισχύει την επιδερμίδα με καλύτερης ποιότητας ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ –αυτό είναι το μυστικό για να έχεις επιδερμίδα μωρού!– και τη βρίσκεις αποκλειστικά στην Avon.

Στο επαναλανσάρισμα της σειράς ANEW περιλαμβάνονται οι κρέμες καθημερινής φροντίδας Reversalist, Ultimate και Platinum, οι οποίες κυκλοφόρησαν στην αγορά τον Σεπτέμβριο, με νέες φόρμουλες και τη δύναμη της τελευταίας, αποκλειστικής τεχνολογίας της Avon, Protinol.


Με την τεχνολογία Protinol™, οι καταναλωτές ηλικίας 30 έως 50+ μπορούν να έχουν πιο γρήγορα αποτελέσματα από τα προϊόντα περιποίησής τους, βελτιώνοντας την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας τους, μέσα σε μόλις 48 ώρες. Οι ενυδατικές κρέμες καθημερινής χρήσης ANEW τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου 2 φορές περισσότερο σε σύγκριση με το κορυφαίο προϊόν φροντίδας/ αντιγήρανσης της επιδερμίδας.

«Η ANEW είναι η κορυφαία σειρά περιποίησης επιδερμίδας της Avon, με ιστορικές πρωτιές στην αγορά και τα πιο δημοφιλή συστατικά της επιστήμης στην περιποίηση της επιδερμίδας σήμερα, όπως τα άλφα υδροξυλικά οξέα, οι τεχνολογίες Activinol και Paxillium, η καθαρή, ισχυρή και σταθερή βιταμίνη C και η τριπλή δόση υαλουρονικού οξέος», αναφέρει ο Antony Gonzales, διευθυντής του Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης της Avon.

ANEW: ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΜΕ… ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Όπως είπαμε, η Avon ήταν η πρώτη εταιρεία που απευθύνθηκε σε όλες εμάς, τις αληθινές γυναίκες και όχι στα μη ρεαλιστικά πρότυπα. Για περισσότερα από 130 χρόνια προωθεί την ομορφιά διαφορετικά. Διαφορετικό είναι και το λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς ANEW, λοιπόν, με πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες, μέλη της Avon, που θα εκπροσωπήσουν τις τρεις διαφορετικές σειρές περιποίησης. Οι τρεις γυναίκες αναδείχθηκαν μέσα από κλήρωση του project “Γίνε το πρόσωπο της ANEW”, όπου η εταιρεία καλούσε τα μέλη της να δηλώσουν συμμετοχή και να βιώσουν την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.

Πιο συγκεκριμένα, οι νικήτριες-πρόσωπα της καμπάνιας είναι:

 

  • Η Μαίρη Ζαφειροπούλου είναι 39 ετών και μητέρα ενός 8χρονου αγοριού, μένει στην Αμαλιάδα και είναι μελισσοκόμος. Έγινε μέλος στην Avon επειδή λάτρευε τα προϊόντα και είναι φανατική της Anew Reversalist. 

  • Η Σύλβια Ασκορδαλάκη, 49 ετών, μένει στην Αθήνα και έχει έναν γιο 22 ετών. Δούλευε σε κατασκευαστική εταιρεία, αλλά τα τελευταία 7 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την Αvon, όπου και ξεκίνησε όταν αναζήτησε ψυχολογική και οικονομική υποστήριξη. Και βρήκε και τα δύο συν μια ακόμη μεγάλη αγάπη: αυτή για την ANEW!

  • Η Αναστασία Πατεράκη είναι 54 ετών, μένει στον Πειραιά και έχει έναν γιο και δύο σκυλάκια. Είναι ασφαλιστικός πράκτορας για περισσότερο από 20 χρόνια και πιστεύει πολύ στη δύναμη της ομάδας. Η σχέση της με την Avon ξεκίνησε μια μέρα όταν, αναζητώντας κάτι για να γεμίζει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο της, “συνάντησε” στην παραλία ένα άλλο μέλος και τον κατάλογο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα!

Τρεις γυναίκες, τρεις αληθινές ιστορίες, μια εμβληματική σειρά: η ANEW της Avon είναι για σένα! Είναι για εμάς!

Photo credit: Δένια Κοκορόσκου