Η facialist της Kate Moss αποκαλύπτει το skincare λάθος που κάνουμε όλες

Στην εποχή των social media όλα γίνονται γνωστά μέσα σε λίγα λεπτά. Ακόμη και τα αγαπημένα προϊόντα και beauty συνήθειες των celebrities και it girls. Αλλά και οι experts που φροντίζουν την επιδερμίδα τους φροντίζουν να αποκαλύπτουν μυστικά και tricks που μπορείς να ακολουθήσεις. Τελευταία στη σειρά είναι η skin expert της Kate Moss που δεν λέει τι πρέπει αλλά τι δεν πρέπει να κάνεις ώστε το δέρμα σου να παραμείνει λαμπερό και χωρίς ατέλειες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Moss Agency (@katemossagency)

 

Η facialist Nichola Joss λοιπόν έχει ανακαλύψει πως οι περισσότερες γυναίκες το παρακάνουν με την απολέπιση. Αυτό έχεις αποτέλεσμα να απομακρύνονται τα φυσικά έλαια το δέρματος το οποίο στη συνέχεια παρουσιάζει έντονα σημάδια ξηρότητας και ακμή. Οι σωστές κινήσεις σύμφωνα με την Joss είναι ο σωστός, διπλός καθαρισμός πρωί και βράδυ και η χρήση μιας απαλής και super ενυδατικής τονωτικής λοσιόν στη συνέχεια. 

Όσο αφορά στην απολέπιση, πρέπει να επιλέξεις με ιδιαίτερη προσοχή το προϊόν που χρησιμοποιείς. Μια ελαφριά φόρμουλα, μία φορά την εβδομάδα είναι ότι καλύτερο. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.  

Κεντρική photo: Splash

Read More

And More