Η φυσική κρέμα που χαρίζει λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη στο δέρμα θα γίνει η νέα σου εμμονή

Η θαμπή επιδερμίδα είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω καιρό τώρα και οι αιτίες είναι πολλές. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το κάπνισμα, το στρες, το καθημερινό μακιγιάζ και ο λάθος τρόπος να το αφαιρώ, η κακή διατροφή και η ηλιακή ακτινοβολία είναι μερικά μόνο από αυτά. Υπάρχουν δηλαδή αρκετά “ανοιχτά μέτωπα” που πρέπει να αντιμετωπίσω και η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να τα κλείσω όλα μαζί. 

Υπάρχει όμως ένας σημαντικός σύμμαχος που με βοηθά να χαρίσω στην επιδερμίδα μου λάμψη, σφριγηλότητα, αναδόμηση και ταυτόχρονα να απαλλαγώ από λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Πρόκειται για το 100% φυσικό προϊόν Histoplastin Red, που είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:  Ο διεθνώς διακεκριμένος Καθηγητή Β. Παπαγεωργίου, ο οποίος έχει ειδικευτεί στους αναγεννητικούς παράγοντες του δέρματος –μετά από 40 χρόνια έρευνας– δημιούργησε την Histoplastin Red, που αντιμετωπίζει και ταυτόχρονα προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας και παράλληλα επιταχύνει την κυτταρική ανανέωσή της. Μια φόρμουλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμη κι αν έχεις κανονική, λιπαρή ή νεανική επιδερμίδα. Αρκεί να επιλέξεις εκείνη που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.  

Histoplastin Light Texture: Για λιπαρές και κανονικές επιδερμίδες 

Ανανεώνει και αναγεννά το δέρμα, ενισχύοντας μετά από κάθε εφαρμογή τους φυσικούς μηχανισμούς. Επίσης, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία αντιμετωπίζοντας δραστικά τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου –πρόσφατες μελέτες (2016) απέδειξαν ότι οι φυσικές ουσίες που περιέχονται στο ALKANNIN COMPLEX της Histoplastin Red® αυξάνουν το κολλαγόνο κατά 42%– χαρίζοντας έτσι ελαστικότητα στο δέρμα και βελτιώνοντας ταυτόχρονα το περίγραμμα του προσώπου. Κι αν το ζητούμενό σου είναι η αναδόμηση και η προστασία από τα σημάδια φωτογήρανσης, η συγκεκριμένη φόρμουλα θα γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου, ενώ το δέρμα σου θα είναι πλούσια ενυδατωμένο και λαμπερό με τον πιο φυσικό τρόπο.΄

Histoplastin Red Ultra Light: Για λιπαρές και νεανικές επιδερμίδες 

Αν ταλαιπωρείσαι από τη λιπαρότητα και ανομοιομορφία στο δέρμα, η εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα της Histoplastin είναι ιδανική. Μειώνει τις ανεπιθύμητες γυαλάδες και, παράλληλα, αυξάνει την ελαστικότητα, αναδομεί και θρέφει την επιδερμίδα. Αμέσως μετά την εφαρμογή, δημιουργείται ένα αντιοξειδωτικό φιλμ που προστατεύει από τις φθορές που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. 

Τρόπος εφαρμογής: Την απλώνεις αμέσως μετά τον καθημερινό καθαρισμό. Η δράση της γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματική αν την εφαρμόσεις μετά το ντους, όταν οι πόροι είναι ακόμη ανοιχτοί. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνη της ή, αμέσως μετά, να ακολουθήσεις την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης με serum και κρέμα ημέρας ή νύχτας.