Ήρθε η ώρα για τη σωστή επανεκκίνηση της επιδερμίδας

Το καλοκαίρι αποτελεί παρελθόν κι εκείνο που έχει μείνει στο μυαλό σου είναι οι υπέροχες στιγμές που πέρασες. Το φθινόπωρο από την άλλη είναι και πάλι εδώ και πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν να είναι Πρωτοχρονιά! Τι εννοώ; Επιβάλλεται να βάλεις νέους στόχους και να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες, ώστε ο χειμώνας να σε βρει ανανεωμένη και δροσερή. Κι αν θα έπρεπε να έχεις ένα moto, τότε αυτό αναμφισβήτητα είναι το «Return & Reset», ξεκινώντας από τη σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης με τα προϊόντα της Frezyderm.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού προστάτευες μεν την επιδερμίδα σου φορώντας πάντα αντηλιακή κρέμα, αλλά όσον αφορά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης δεν ήσουν ιδιαίτερα επιμελής και σε καταλαβαίνω. Ήλιος, θάλασσα, αέρας, περιβαλλοντικοί παράγοντες, αλλά και το νερό της πισίνας ταλαιπώρησαν το δέρμα σου, με αποτέλεσμα αυτό να αφυδατωθεί και να αποκτήσει μια ανεπιθύμητη θαμπάδα. Κατά την επιστροφή, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι απλώς μια επανεκκίνηση. Θα την πετύχεις ακολουθώντας τις συμβουλές των experts, που επιμένουν πως σωστός καθαρισμός και ενυδάτωση είναι τα δύο βασικά βήματα, ώστε να αποκτήσει το δέρμα σου και πάλι υγιή και υπέροχη όψη. Τόσο απλά! Κι αν πρέπει να επιλέξεις δύο μόνο προϊόντα, σου έχω την καλύτερη πρόταση: τον απαλό αφρό καθαρισμού και την πλούσια ενυδατική κρέμα της Frezyderm. Και δεν θα σου κρατήσω ούτε ένα μυστικό, γι’ αυτό δες στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες.

 Βήμα 1ο: Ο σωστός καθαρισμός είναι το Α και το Ω. Θα τον κάνεις πρωί και βράδυ, χρησιμοποιώντας το Mild Wash Foam, έναν απαλό αφρό με ουδέτερο pH που φροντίζει ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Χάρη στη σύνθεσή του, που αποτελείται από αλλαντοΐνη, πανθενόλη, αλόη αλλά και GM-Glucan, προσφέρει την απαραίτητη υγρασία στο δέρμα χωρίς να το ερεθίζει και ταυτόχρονα ενισχύει τη φυσική του άμυνα χαρίζοντας έξτρα απαλότητα και φυσική λάμψη. Παράλληλα, απομακρύνει κάθε ίχνος λιπαρότητας και makeup, προετοιμάζοντας το δέρμα για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

 

Βήμα 2ο: Σειρά έχει η ενυδάτωση που θα προσφέρεις στο δέρμα σου με την Moisturizing Plus Cream. Η συγκεκριμένη φόρμουλα περιέχει τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος, διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, με αποτέλεσμα να προσφέρει τρία διαφορετικά οφέλη. Αρχικά, προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες που ευθύνεται για τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Το πετυχαίνει χάρη στην βιταμίνη Ε και τα εκχυλίσματα ηλίανθου και δεντρολίβανου. Επίσης, αυξάνει αποτελεσματικά την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με τη βοήθεια των τετραπτιδίων, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το υδρολιπιδικό μανδύα της επιδερμίδας με τη δύναμη των φυσικών ελαίων.

 

Τα δύο παραπάνω βήματα είναι εκείνα που πρέπει να ακολουθείς ευλαβικά πρωί και βράδυ χωρίς καμία εξαίρεση, όπως ακριβώς κάνω κι εγώ. 

Καλή σεζόν!