Konjac sponges! Σε λίγο θα τα βλέπεις παντού! Μάθε σήμερα τι είναι!

Στο έχω ξαναπεί: όταν μέσα σε λίγο διάστημα βλέπεις να φτάνουν στα χέρια σου κάποια συγκεκριμένα προϊόντα από διαφορετικές εταιρίες τότε μιλάμε για mini trend. Και με ένα τέτοιο έχουμε να κάνουμε και τώρα!

Στο γραφείο, λοιπόν, έχουν φτάσει τελευταία από δύο διαφορετικές εταιρίες τα σφουγγαράκια ή/και πετσετάκια καθαρισμού προσώπου με την ένδειξη Konjac. Τα Konjac sponges, λοιπόν, προέρχονται από την ρίζα του φυτού Konjac και το χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες στο beauty routine τους για περισσότερα από 1500 χρόνια!

Μετά από 1500 χρόνια, λοιπόν, το trend έφτασε και στην Ευρώπη κι επιτέλους στην Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα σφουγγαράκια τα χρησιμοποιείς είτε με gel είτε μόνα τους για να πλένεις το πρόσωπό σου. Αυτό που κάνουν είναι να αφαιρούν πιο σωστά και σε μεγαλύτερο βάθος τους ρίπους σε σχέση με το αν έκανες σαπούνι μόνο με τα χέρια σου, ενώ η ένδειξη στην συσκευασία λέει ότι αφαιρεί και το μακιγιάζ.

Όπως, όμως, σου έχω γράψει κι εδώ πιστεύω πολύ στην λογική του double cleansing οπότε τα σωστά βήματα θα ήταν:
1. Αφαίρεσε το μακιγιάζ σου με γαλάκτωμα ή νεράκι
2. Βάλε στο Konjac Sponge σου gel καθαρισμού προσώπου και τρίψε με απαλές κυκλικές κινήσεις

Παραπάνω βλέπεις το Konjac Towel που μπορείς να βρεις στο Heaven on Earth και παρακάτω το σφουγγαράκι Konjac που μπορείς να βρεις στα Sephora και κοστίζει €6.95.


Τα Konjac sponges παίζουν στο εξωτερικό πολύ τώρα, οπότε θα πρέπει να τα δοκιμάσεις αν θες να θεωρείσαι ενημερωμένη! Και φυσικά, περιμένω review όταν το κάνεις!

Read More

And More