Κρέμα ημέρας με SPF: Το προϊόν που προσφέρει ενυδάτωση, προστασία και φυσική λάμψη

Ο Μάρτιος είναι πλέον εδώ. Ο χειμώνας, τυπικά τουλάχιστον, αποτελεί παρελθόν, η άνοιξη πλησιάζει κι εσύ ξεκινάς να αλλάζεις συνήθειες όσον αφορά στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Η ενυδατική κρέμα με δείκτη προστασίας είναι μια καλή αρχή.

Τα αγαπημένα μας beauty brands άλλωστε έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν τις πιο ανάλαφρες φόρμουλες που προσφέρουν στην επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία, υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, σύσφιξη και φυσική λάμψη. Την απλώνεις αμέσως μετά το serum και συνεχίζεις με τη βάση. Αν θεωρείς το δείκτη προστασίας χαμηλό, μπορείς να την αναμείξεις με το αντηλιακό σου. 

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 αγαπημένες μου για να επιλέξεις εκείνη που θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. 

Kiehl’s Ultra Facial Cream SPF 30: ενυδατική κρέμα με απαλή υφή, η οποία έλκει το νερό βαθιά στην επιδερμίδα και εμποδίζει την απώλειά του ακόμα και σε πολύ ψυχρά, ξηρά ή άλλα επιθετικά κλίματα. Εμπνευσμένη από το πρωτότυπο, πολυαγαπημένο Ultra Facial Moisturizer, αυτή η σύνθεση αφήνει την επιδερμίδα άνετη και ορατά ισορροποιημένη. Περιέχει σκουαλάνιο που διατηρεί τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, Αntarcticine, μια γλυκοπρωτεϊνη που λαμβάνεται από θαλάσσιους πάγους η οποία εμποδίζει την αφυδάτωση και προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και Imperata Cylindrica, φυτό που ευδοκιμεί στην αυστριαλιανή έρημο με υδατικές ιδιότητες. Η σύνθεση με SPF30 προσφέρει και ευρέως φάσματος αντηλιακή προστασία.

Avene Hydrance SPF30: Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα σας από τον ήλιο. Η βελουδένια και κρεμώδης υφή της προσφέρει στο δέρμα σας ατέλειωτη άνεση. Τα οφέλη της: Προστατευτική: Τα φωτοπροστατευτικά δραστικά συστατικά της (SPF 30) προστατεύουν το δέρμα σας από τις επιθέσεις του ήλιου που προκαλούν πρόωρη γήρανση. Ενυδατική*: Οι ενυδατικοί παράγοντές της βελτιστοποιούν τη διείσδυση και τη διάχυση του Ιαματικού Νερού της Avène στο δέρμα και ελέγχουν την ανεπαίσθητη απώλεια νερού. Καταπραϋντική: Πλούσια σε Ιαματικό Νερό της Avène, καταπραϋντικό και αντι-ερεθιστικό, τυλίγει το δέρμα σας με ένα πέπλο απαλότητας. 

 

Ninea Cellular Luminous 630 SPF50: Κρέμα Ημέρας Κατά των Κηλίδων. Το πατενταρισμένο αντιοξειδωτικό συστατικό LUMINOUS630® συνδυάζεται με μια επιπλέον προστατευτική, αλλά ελαφριά σύνθεση, η οποία είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη E και φίλτρα UVA / UVB που ενεργοποιούν τα κύτταρα προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. 

 

Vichy Neovadiol Κρέμα Ημέρας Σύσφιξης & Μείωσης Κηλίδων με δείκτη προστασίας SPF50:  Διορθώνει τις ρυτίδες, μειώνει τις κηλίδες και βελτιώνει την ελαστικότητα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας την περίοδο της μετεμμηνόπαυσης.

Valmont Daily Face Protection Cream SPF 50: Ιδανική για καθημερινή χρήση, αμέσως μετά το serum. Προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στον καινοτόμο συνδυασμό 5 οργανικών φίλτρων για την απορρόφηση των ακτίνων UV και 1 ορυκτού φίλτρου για την αντανάκλαση των ακτίνων UV. Το αναζωογονητικό ginseng και τα βότανα που περιέχει ευθύνονται για τη φυσική λάμψη.

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More