Κρέμες, serum και μάσκες νυκτός που κάνουν θαύματα μέχρι το επόμενο πρωί!

Θα σου πω ένα παραμύθι: μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που έβγαινε (και βγήκε ακόμη πιο πολύ μέσα στις γιορτές!), ξενυχτούσε, έπινε. ΄Ωσπου μια μέρα κοίταξε τον εαυτό την στον καθρέφτη και είδε την επιδερμίδα της θαμπή, αφυδατωμένη και πολύ, πολύ κουρασμένη. Αυτό το κορίτσι διάβασε αυτό το άρθρο, έμαθε για τις κρέμες που κάνουν θαύματα ενώ εμείς κοιμόμαστε, φόρεσε κάποια από αυτές και έπεσε για ύπνο ξυπνώντας το επόμενο πρωί όμορφη και ανανεωμένη. Και αυτό είναι το πραγματικό παραμύθι της Ωραίας Κοιμωμένης!

Ένα από τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς που πέρασε ήταν οι overnight μάσκες προσώπου και τα λάδια που φοριούνται μόνο το βράδυ και που χάρη στα δραστικά συστατικά τους (εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τα βασικά συστατικά των κρεμών) βοηθούν την επιδερμίδα μας να επανορθώσει την βλάβη που έχει υποστεί μέσα στην ημέρα από το κάπνισμα, το άγχος, την αφυδάτωση που προκαλεί ο κλιματισμός των εσωτερικών χώρων και πολλά ακόμη.

Εμείς κάναμε crash test σε πολλά τέτοιου είδους προϊόντα και καταλήξαμε στα παρακάτω που είναι και τα αγαπημένα μας… Κάνε κλικ στην κάθε photo και δες!

Read More

And More