Μάσκες ενυδάτωσης: Ο πιο εύκολος τρόπος να χαρίσεις στην επιδερμίδα απαλότητα, λάμψη και την απαραίτητη υγρασία

Οι γιορτές τελειώνουν και το πιθανότερο είναι να ξενύχτησες ή να ταξίδεψες σε προορισμούς με κρύο. Αυτό σημαίνει ότι η επιδερμίδα σου έχει αφυδατωθεί και το μόνο που θα σε σώσει είναι η κατάλληλη μάσκα ενυδάτωσης. Χαλάρωσε λοιπόν στον καναπέ, βάλε την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία και σε απόλυτα καθαρό δέρμα άπλωσε το προϊόν που θα σου χαρίσει, εκτός από την απαραίτητη υγρασία, λάμψη και απαλότητα. 

Μερικά μόνο λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις ανανεωμένη όψη. Σύμφωνα με τους ειδικούς, στο νεσεσέρ σου πρέπει πάντα να υπάρχουν μάσκες ενυδάτωσης και στη συνέχεια θα δεις τις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές. 

Chanel Camelia Repair Mask Multi-Use Hydrating and Comforting Mask: Μάσκα με θρεπτικό κερί καμέλιας στη σύνθεση της που προστατεύει τον δερματικό φραγμό από τις επιθέσεις, κλειδώνοντας την υγρασία. Η πλούσια, κρεμώδης υφή της, παρόμοια με εκείνη ενός βάλσαμου, καταπραΰνει άμεσα την εξαντλημένη και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Πρόκειται για τον ιδανικό σύμμαχο ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Clarins Re-Charge Hydra-Replumping Night Mask: Επαναφορτίζει, δροσίζει και ενυδτώνει την επιδερμίδα χάρη στο οργανικό νερό καρύδας και εκχύλισμα οργανικού Αλπικού ρόδου. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα huang qi για καθαρή και διαυγή επιδερμίδα, οργανικό εκχύλισμα σύκου για έντονη ενυδάτωση και εκχύλισμα σπόρων acerola για φρέσκια, ροδαλή εμφάνιση και λαμπερή όψη το επόμενο πρωί.

Biotherm Aqua Pure Flash Mask: Ενυδατική υφασμάτινη μάσκα προσώπου που προσφέρει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, χάρη στον ισχυρό συνδυασμό σαλικυλικού οξέος και του προβιοτικού νερού Life Plankton, για επιδερμίδα πιο καθαρή με μία εφαρμογή. 

Dr.Jart+ Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid: Σετ εντατικής ενυδάτωσης με μια μάσκα με αναζωογονητική και ενυδατική δράση που ενισχύει την απορρόφηση της αμπούλας υαλουρονικού οξέος.

Nivea Μάσκα Αναζωογόνησης με Αλόη: Πλούσια μάσκα με Αλόη και Βιταμίνη Ε. Μια ενυδατική θεραπεία για την επιδερμίδα που χαρίζει απαλότητα, βαθιά θρέψη και ενυδάτωσης. 

Erre Due Anti-Thirst Gel Mask: Μάσκα ενυδάτωσης σε μορφή τζελ με υαλουρονικό οξύ και αλόη. Αυξάνει τα αποθέματα υγρασίας της επιδερμίδας ενισχύοντας την ελαστικότητα. Χάρη στις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που επίσης περιέχει καταπραΰνει και τονώνει χαρίζοντας  δροσερή και νεανική όψη. 

Art Deco Skin Yoga Face Pure Silk Moisture Mask:  Mε εκχύλισμα μεταξιού και μαργαριταριού προσφέρει ενυδάτωση και αποτέλεσμα lifting. Η καθαρή πούδρα μεταξιού χαρίζει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα ενώ το εκχύλισμα μαργαριταριού υψηλής ποιότητας αναζωογονεί. 

 

Read More

And More