Μια νέα αντιγηραντική σειρά περιποίησης που μετατρέπει τον χρόνο σε σύμμαχο

Κάθε φορά που κάνω ξεκαθάρισμα στα συρτάρια βρίσκω παλιές φωτογραφίες. Από σχολικές εκδρομές, από διακοπές δεκαετίες πριν, τότε  που δεν υπήρχαν κινητά και social media και γάμους των κολλητών μου. Και το μάτι πέφτει πάντα στην επιδερμίδα. Την άψογη, ξεκούραστη και χωρίς ίχνος λεπτής γραμμής ή ρυτίδας. Σε κάποιες ίσως διακρίνονται οι μαύροι κύκλοι από ξενύχτι, εκείνο το πρώτο καλοκαίρι στη Μύκονο.

Αφήνω τις φωτογραφίες στο ίδιο συρτάρι και για κάποιο  λόγο τα βήματά μου με οδηγούν στον καθρέφτη του μπάνιου. Κοιτάζω τον εαυτό μου στα μάτια, πλησιάζω και, με τα δάχτυλά μου, κάνω τη γνωστή κίνηση που «τεντώνει» το δέρμα. Παίρνω κατευθείαν τα χέρια από το πρόσωπο, χαμογελώ και σκέφτομαι πως η νεότητα δεν έχει να κάνει με τα χρόνια, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, αλλά με τη λάμψη στο βλέμμα, την αυτογνωσία και την ηρεμία που προσφέρει μια γεμάτη αναμνήσεις, αγκαλιές και γέλια, ζωή. Και κάτι ακόμη: Τη σωστή καθημερινή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα.

Είναι ο σύμμαχός μου. Γνωριζόμαστε από παλιά άλλωστε. Κάθε εποχή, χρόνο και δεκαετία είναι εκεί. Κι όταν αλλάζουν οι ανάγκες μου συνεχίζει να με συντροφεύει. Και τις σημερινές μου τις καλύπτει η ανανεωμένη σειρά CELLULAR Expert Lift, που αποτελείται από συνθέσεις που περιέχουν ένα ισχυρό μείγμα δύο τύπων υαλουρονικού οξέος και τo νέο αντιγηραντικό συστατικό Bakuchiol, που ενισχύει το κολλαγόνο κατά 48% σε μόλις 4 ώρες.

Η σειρά αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και αντιρυτιδική υφασμάτινη μάσκα. Τρία προϊόντα που ανορθώνουν το περίγραμμα, αποκαθιστούν τη δομή της επιδερμίδας και απαλύνουν τις ρυτίδες. Εκείνα που με βοηθούν να κάνω επανεκκίνηση και να συνεχίσω να μου χαμογελώ στον καθρέφτη.

Η επιστημονική ομάδα της Nivea κατάφερε να δημιουργήσει τη σειρά  CELLULAR Expert Lift  με προηγμένη σύνθεση, που βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να συμπεριφέρονται σαν νεότερα. Το πέτυχε συνδυάζοντας ισχυρά αντιγηραντικά στοιχεία που δρουν βαθιά σε κυτταρικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα είναι φωτεινό δέρμα και νεανική όψη.

  • Το super ενεργό και καθαρό Bakuchiol, που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Psoralea Corylifolia, αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στην περιποίηση της επιδερμίδας. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα και πιο αποτελεσματικά συστατικά, αφού ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου I, IV&VII, μειώνει ακόμη και τις πιο βαθιές ρυτίδες, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και βοηθά στην αντιμετώπιση της φωτογήρανσης.
  • Τα Μικρό και Μακρό Υαλουρονικά οξέα, που επίσης περιέχουν τα προϊόντα της σειράς, χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και ταυτόχρονα λείανση και μείωση των ρυτίδων.

 

CELLULAR EXPERT LIFT ΗΜΕΡΑΣ SPF30 και CELLULAR EXPERT LIFT ΝΥΧΤΑΣ

  •  1η Εβδομάδα: Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και σφριγηλή, ενώ το περίγραμμα του προσώπου επαναπροσδιορίζεται ορατά.
  • 2η Εβδομάδα: Οι βαθιές ρυτίδες μειώνονται εμφανώς, ο τόνος γίνεται ομοιόμορφος και η επιδερμίδα πιο λαμπερή.
  • 4η  Εβδομάδα: Η όψη της επιδερμίδας είναι εμφανώς βελτιωμένη και το φράγμα της έχει ενισχυθεί, που σημαίνει πως έχει δημιουργήσει μια ασπίδα προστασίας από τα μελλοντικά σημάδια γήρανσης.

CELLULAR EXPERT LIFT ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ

H sheet mask έχει γίνει εδώ και καιρό αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης. Κάθε φορά που θέλεις να δεις άμεσα αποτελέσματα δεν έχεις παρά να την απλώσεις σε όλο το πρόσωπο. Η αντιρυτιδική υφασμάτινη μάσκα Cellular Expert Lift αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου, λειαίνει τις ρυτίδες και αφήνει την επιδερμίδα απαλή, με λαμπερό φινίρισμα.