Νέα επαναστατική μέθοδος λεύκανσης που σε απαλλάσσει από τις πανάδες και το καλοκαίρι!

Κανόνας: αν χτυπήσεις την πόρτα του γιατρού σου να του ζητήσεις μια θεραπεία λεύκανσης κατά των πανάδων εν μέσω καλοκαιριού σίγουρα θα σου δείξει την πόρτα και θα ανανεώσει το ραντεβού σας από Οκτώβριο.

Εξαίρεση: η νέα επαναστατική μέθοδος λεύκανσης προσώπου που σε απαλλάσσει από τις πανάδες που δημιουργεί ο ήλιος το καλοκαίρι και τον Ιούνιο, και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο!

Και το νέο αυτό κάνει τις γυναίκες που υποφέρουν από πανάδες να φυσούν με ανακούφιση που δεν χρειάζεται να βάζουν εφεξής τις διακοπές τους σε fast forward περιμένοντας το Φθινόπωρο για να απαλλαγούν από τις αντιαισθητικές εκείνες κηλίδες που έχουν κάνει κατάληψη στο πρόσωπό τους.
Έχω μόνο μια και σκοπεύω να απαλλαγώ άμεσα. Πριν, όμως, από αυτό υπάρχουν πάντα οι καταιγιστικές εκείνες ερωτήσεις για να μου λύσουν κάθε beauty απορία! Και η Μάργκυ Καπελάρη, η δερματολόγος- αισθητικός πολλών stars, έχει όλες τις απαντήσεις.

Πανάδες: τι είναι, πως δημιουργούνται
“Ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός. Ένα από τα πρώτα σημάδια της φωτογήρανσης είναι οι αντιαισθητικές πανάδες,(ηλιακές φακές και εφηλίδες) και μαζί με αυτές το καλοκαίρι πάντα χειροτερεύει το μέλασμα. Μια διάχυτη πανάδα που καλύπτει σαν μάσκα το πρόσωπο και δημιουργείται συχνά μετά από εγκυμοσύνη ή χρήση αντισυλληπτικών”, λέει η Μάρκγυ Καπελάρη.

Τα καλά νέα
Μέχρι τώρα η βασική θεραπεία των δυσχρωμιών γινόταν μόνο το χειμώνα,με λευκαντικές κρέμες,χημικά peeling ,ή laser. Τώρα μπορούμε και μες το καλοκαίρι να αναχαιτίσουμε ή να περιορίσουμε, την διέγερση της μελανίνης.

Μπορείς και το καλοκαίρι!
Με την χρήση της διαδερμικής μεσοθεραπείας μπορούμε να χορηγήσουμε βαθιά μες στο δέρμα, εκεί που μια κρέμα δεν φτάνει, αντιοξειδωτικούς και λευκαντικούς παράγοντες και να περιορίσουμε τις δυσχρωμίες του δέρματος αλλά και τις βλάβες απο τις ελεύθερες ρίζες που προκαλεί ο ήλιος. Δίνουμε λοιπόν με την τεχνολογία του electroporation και χωρίς ερεθισμό, ασκορβικό οξύ, κοζικό οξύ, φυτικό οξύ ,πυροβικό οξύ καθώς και εκχύλισμα από το φυτό Morus alba. Όλα αυτά δρουν αναστέλλοντας την τυροσινάση αρά και την δημιουργία πανάδων και ταυτόχρονα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύεται η αντιοξειδωτική άμυνα του δέρματος.

Συνεδρίες, κόστος και άλλες λεπτομέρειες…
Οι συνεδρίες αν γίνονται για θεραπευτικούς λόγους γίνονται ανά 15 ημέρες, ενώ αν κάνουμε πρόληψη από τις βλάβες του ηλίου αρκεί μια φορά το μήνα. Φυσικά δεν ξεχνάμε την σωστή χρήση του κατάλληλου για μας αντηλιακού,για να μην..
“χτίζουμε στην άμμο παλάτια”, τονίζει η Μάρκγυ Καπελάρη. Όσον αφορά το κόστος, αυτό ανέρχεται στα €100 ανά συνεδρία.

Read More

And More