Ο καθημερινός καθαρισμός της επιδερμίδας τώρα αποκτά μια αίσθηση πολυτέλειας

Ο καθαρισμός είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα της ρουτίνας περιποίησης. Και το σίγουρο είναι πως έχεις απαιτήσεις από το προϊόν που χρησιμοποιείς μιας και επιβάλλεται να χαρίζει παράλληλα ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Κι αν πάλι θέλεις να είναι πρακτικό θα λατρέψεις τα νέα Pom Pon, τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ με φυτικό κολλαγόνο και χρυσό στη σύνθεση τους. 

Τα νέα Pom Pon Intensive Skincare διαθέτουν έναν πρωτοποριακό συνδυασμό premium συστατικών με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα: Φυτικό κολλαγόνο που βοηθά στην επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της υγρασίας της επιδερμίδας και χαρίζοντάς νεανική λάμψη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pom Pon Greece (@pompongreece)

Ο χρυσός είναι πολύτιμο συστατικό για την επιδερμίδα, αφού προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, σύσφιξη, μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων ενώ παράλληλα συμβάλλει στην προστασία της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες.

 Χάρη στη μοναδικά πλούσια σύνθεσή τους, τα νέα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon Intensive Skincare:

  • Απομακρύνουν αποτελεσματικά, με μία μόνο κίνηση, σκόνη και μακιγιάζ από το πρόσωπο και τον λαιμό, αφήνοντας μία βελούδινη αίσθηση.
  • Ενυδατώνουν, αναζωογονούν και θρέφουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της νεανική λάμψη.
  • Προσφέρουν εντατική φροντίδα σε ώριμες επιδερμίδες, καθώς και σε δέρματα που έχουν ανάγκη από εντατική ενυδάτωση και θρέψη.
  • ∆ημιουργούν μία νότα φυσικής πολυτέλειας στο καθημερινό ντεμακιγιάζ! ∆οκιμάστε κι εσείς τα νέα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon Intensive Skincare και ανακαλύψτε μία μοναδική εμπειρία περιποίησης!

Read More

And More