Οι κρέμες ματιών με καφεΐνη που θα “ξυπνήσουν” το βλέμμα σου

Μαύροι κύκλοι, σακούλες και λεπτές γραμμές είναι σημάδια που εμφανίζονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών κι εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο να τα μειώσεις ή ακόμη καλύτερα να τα εξαφανίσεις. Η κρέμα ματιών αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχό σου και είναι το προϊόν που απλώνεις ευλαβικά, πρωί και βράδυ ώστε να χαρίσει στην περιοχή την απαραίτητη ενυδάτωση και ταυτόχρονα να απαλλαγείς από τις ατέλειες. 

Μία ακόμη επιθυμία σου, ειδικά το πρωί, είναι με έναν μαγικό τρόπο να ανοίξει το βλέμμα σου και τις περισσότερες φορές ο καφές δεν σε βοηθά. Τουλάχιστον στην κλασική του μορφή ως ρόφημα. Δερματολόγοι όμως και beauty brands ανακάλυψαν πως η καφεΐνη είναι ένα συστατικό με αντιοξειδωτική δράση που ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό σημαίνει πως εξαφανίζει τυχόν οιδήματα και μαύρους κύκλους αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να επιλέξεις την κατάλληλη φόρμουλα ώστε κάθε πρωί να αντικρύζεις στον καθρέφτη ένα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα. 

Δες στη συνέχεια τις αγαπημένα μου κρέμες με καφεΐνη και αποφάσισε ποιο θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου. 

Nuxe  Creme Prodigieuse Boost Multi-Correction Eye Balm Gel: Μια απαλή κρέμα-τζελ με σύμπλεγμα από γιασεμί και φυτική καφεΐνη. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, απαλύνει σημάδια κούρασης όπως σακούλες και μαύρους κύκλους και παράλληλα προλαμβάνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Στα συν είναι το υπέροχο άρωμα της. 
 
 
The Inkey List Caffeine: Αντιοξειδωτικός ορός που προστατεύει το επιδερμικό φραγμό, μειώνει πρηξίματα και μαύρους κύκλους και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου. Παράλληλα αντιμετωπίζει δραστικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες χάρη στα πεπτίδια και τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει. 
 
Vichy Liftactiv Supreme Eyes: Αντιρυτιδική κρέμα ματιών που χαρίζει εφέ lifting. Μια φόρμουλα κατάλληλη ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και μειώνει μαύρους κύκλους και σακούλες. 
 
Τρόπος εφαρμογής: Αρχικά αποφεύγεις το κινητό βλέφαρο μιας και υπάρχει πιθανότητα να προκληθεί πρήξιμο. Χρησιμοποιείς τον παράμεσο και με απαλά μικρά χτυπήματα απλώνεις την κρέμα ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία προς την εξωτερική. Σε περίπτωση που η κρέμα έρθει σε επαφή με το εσωτερικό των ματιών σου ξεπλένεις καλά με άφθονο νερό. 
 

 

Read More

And More