From head to toe!

Οκτώ καθόλου συνηθισμένες μάσκες που μπορείς να κάνεις από την κορυφή μέχρι τα… νύχια! Κυριολεκτικά!

Αν στην προηγούμενη καραντίνα αιφνιδιαστήκαμε και δεν είχαμε ιδέα τι να κάνουμε με τον τόσο ελεύθερο χρόνο που αποκτήσαμε ξαφνικά, σε αυτήν τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Γιατί δεν είμαστε πλέον ερασιτέχνες και γιατί γνωρίζουμε ότι αν υπάρχει κάτι που μπορεί να είναι ελάχιστα καλό σε όλη αυτή την κατάσταση είναι ο παραπάνω χρόνος που μπορούμε να διαθέσουμε στους αγαπημένους μας και στον εαυτό μας! 

Και αν στην πρώτη καραντίνα κάναμε απλώς κάποιες μάσκες σε αυτήν εδώ έχουμε ανακαλύψει τις πιο ιδιαίτερες sheet mask που μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο στο πρόσωπο αλλά και στα μαλλιά, στα πέλματα, ακόμη και στο λαιμό! Τις συγκεντρώσαμε παρακάτω!

Μάσκα με σκουφάκι για τα μαλλιά

Υπάρχει αυτό το tip που λέει να βάλεις μάσκα στα μαλλιά σου, να την αφήσεις να δράσει όλη νύχτα και όταν ξεπλύνεις το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου θα είναι λαμπερά και super απαλά. Εχμ, και το μαξιλάρι σου πολύ λερωμένο! Στα Sephora θα βρεις αυτή τη μάσκα για τα μαλλιά που περιέχει όλα τα απαραίτητα και ένα ειδικό και πολύ cute σκουφάκι για να τυλίξεις τα μαλλιά σου αφού βάλεις τη μάσκα σου και να μην λερώσεις τίποτα! Coconut Hair Sleeping Mask Nourishing & Repairing, Sephora, €4.99.

Sheet mask για τα μάτια

Έχουμε συνηθίσει τις sheet masks για το πρόσωπο αλλά αυτή; Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική sheet mask ειδικά για την περιοχή των ματιών και όχι μόνο για την περιοχή από την κάτω μεριά. Είναι μεταλλική, περιέχει υαλουρονικό οξύ που γεμίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες από μέσα και λέγεται Eyeboost Sheet Mask της Glamglow, €8.90.

Τα μεγαλύτερα eye patches!


Έχουμε συνηθίσει τα patches ματιών να καταλαμβάνουν την περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια αλλά και τα πλαϊνά, εκεί όπου σχηματίζουμε τις λεγόμενες ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Ωστόσο, αυτές εδώ οι μάσκες είναι οι μεγαλύτερες που έχουμε δει μέχρι σήμερα καθώς απευθύνονται στην ευρύτερη περιοχή των ματιών δίνοντας λάμψη και ξεκούραστο βλέμμα! Λέγονται Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask της Shiseido, €77.41

Μαύρη sheet mask με ενεργό άνθρακα

Οι sheet mask, οι μάσκες από πανί που είναι εμποτισμένες με όλα εκείνα τα ευεργετικά συστατικά, έρχονται συνήθως σε λευκά χρώματα. Όχι, όμως, και αυτή εδώ που περιέχει ενεργό άνθρακα γι’αυτό και είναι μαύρη! Διώχνει τις τοξίνες, καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και είναι ότι πρέπει για να την φορέσεις και να ανεβάσεις μια φωτογραφία στο instagram! Tissue Mask για αποτοξίνωση και καθαρισμό, Apivita, €4.00.

Ειδική μάσκα ανόρθωσης για το πηγούνι

Η χαλάρωση στο κάτω περίγραμμα του προσώπου είναι μια κατάσταση με την οποία ερχόμαστε όλες λίγο- πολύ αντιμέτωπες όσο μεγαλώνουμε. Εντοπίσαμε μια ειδική μάσκα η οποία μπαίνει πίσω από τα αυτιά και είναι ειδική για το πηγούνι και νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή την beauty ανακάλυψή μας! Λέγεται Chin & Cheek Lifting Mask από την Magic Stripes και η ανορθωτική δράση της μάσκας λειτουργεί σαν μασάζ αναζωογόνησης του προσώπου, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και έτσι προωθεί την απορρόφηση των συστατικών της για την υψηλότερη απόδοση της. Κοστίζει €61.50, η συσκευασία περιέχει πέντε μάσκες και θα την βρεις στην Make Me Up. 

Μάσκα για το λαιμό!

Ο λαιμός μας είναι μια ιδιαίτερα παραμελημένη περιοχή. Σκέψου το: απλώνουμε τις κρέμες προσώπου μέχρι το πηγούνι μας και απλώνουμε τις κρέμες σώματος μέχρι το μπούστο μας για να αφήσουμε τελικά τον λαιμό εντελώς ακάλυπτο και να μαρτυρήσει την ηλικία μας. Όχι ότι η ηλικία μας είναι κάτι κακό αλλά να που χρειάζεται φροντίδα και ο λαιμός μας! Ανακαλύψαμε αυτή την ειδική Sheet mask προσώπου που λέγεται Neck Lifting Mask (€11.00) και είναι από την Timeless Truth Mask. 

Μάσκες χεριών 

Μέχρι να ανοίξουν ξανά τα nail bars ας δώσουμε στα χέρια μας λίγο extra pampering με μερικές μάσκες χεριών στο σπίτι! Τα Hand Mask Gloves της Inuwet (€6.50) από την Make Me Up είναι εμποτισμένα με  εκχυλίσματα της aloe vera, της καρύδας, του μάνγκο και του αμυγδάλου, με καταπραϋντικές, ενυδατικές ιδιότητες που επιπλέον αφήνουν τα χέρια μας λαμπερά. 

Μάσκα απολέπισης ποδιών!

Σε προειδοποιούμε: αυτές οι μάσκες θα απολεπίσουν σε βάθος τα πόδια σου και θα τα ξεφλουδίσουν αλλά όταν αυτό περάσει αυτό που θα μείνει πίσω είναι μια baby foot αίσθηση. Πώς τις χρησιμοποιείς; Στην συσκευασία θα βρεις δύο “καλτσάκια” στα οποία θα ρίξεις όση ποσότητα θέλεις από αυτό το υγρό που περιέχει απολεπιστικά συστατικά όπως AHA και θα τα βάλεις στα πόδια σου για μια περίπου ώρα. Αφού αφαιρέσεις και μετά από μια εβδομάδα τα πόδια σου θα αρχίσουν να απολεπίζονται και τελικά θα καταλήξεις με τα πιο απαλά πέλματα που είχες ποτέ! Patchology Poshpeel Pedicure Mask, Sephora

Read More

And More