Περιποίηση της επιδερμίδας: Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις δροσερή και λαμπερή όψη

Το βασικό σου ζητούμενο είναι η φυσική αλλά έντονη λάμψη στο δέρμα. Για να το πετύχεις θα πρέπει να ακολουθείς μεν πιστά την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης και παράλληλα να έχεις στο μπάνιο σου τα κατάλληλα προϊόντα λάμψης.

Από τον προϊόν καθαρισμού και απολέπισης , μέχρι το σωστό primer αλλά και τη μάσκα ή την ενυδατική κρέμα, είναι οι φόρμουλες που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις την πιο λαμπερή όψη ever. Στη συνέχεια θα δεις το δικό Top 5 και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις εκείνο που σου λείπει, στο καλάθι αγορών σου asap. 

Dior Forever Glow Veil Radiance Primer: Με εκχυλίσματα λουλουδιών με ιδιότητες περιποίησης και υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για το πρώτο βήμα της ρουτίνας μακιγιάζ προσώπου, πριν την εφαρμογή του φον ντε τεν που  προσφέρει στο δέρμα πλούσια ενυδάτωση και ενισχυμένη λάμψη. 

Glam Glow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer-Nude Glow: Κρατά το δέρμα ενυδατωμένο προσφέροντας φωτεινή όψη. Αυτό το συμπύκνωμα ενυδάτωσης και λάμψης προετοιμάζει ιδανικά την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και αφήνει μια πινελιά λάμψης. Η επιδερμίδα λάμπει από φρεσκάδα ακόμη και μετά από ελάχιστες ώρες ύπνου χάρη στα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ με λεπτούς κόκκους μαργαριταριού αιχμαλωτίζουν και αντανακλούν το φως για να καλύψουν τις ατέλειες.

Apivita Μάσκα Λάμψης με Ρόδι: Χαρίζει λάμψη και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ προσφέρει προστασία από τις επιδράσεις των ελευθέρων ριζών χάρη στο ρόδι. Παράλληλα τονώνει και ενυδατώνει με τη βοήθεια του βιολογικού ελαιόλαδου, το εκχύλισμα μελιού,το  υαλουρονικό οξύ και το βούτυρο καριτέ που περιέχει επίσης στη σύνθεση της. 

Wishful Yo Glow AHA & BHA Enzyme Scrub: Μια απαλή σύνθεση αλλά ισχυρό προϊόν απολέπισης ταυτόχρονα με συνδυασμό ενζύμων ανανά και παπάγιας, BHA και AHA που αφήνουν το δέρμα με μια υγιή λάμψη.

Innisfree Dewy Glow Jam Cleanser With Jeju Cherry Blossom: Κρέμα gel που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας τους ρύπους και κάθε ίχνος μακιγιάζ. Αναζωογονεί και προσφέρει σφριγηλή όψη και μοναδική λάμψη. Το εκχύλισμα φύλλων κερασιάς φωτίζει την επιδερμίδα και εξισορροπεί τον τόνο της, ενώ η φυσική βεταΐνη από τεύτλα παρέχει μια ισχυρή δόση ενυδάτωσης.

Read More

And More