Περιποίηση χεριών: Τα προϊόντα που θα χρειαστείς τώρα που η θερμοκρασία είναι χαμηλή

Το κρύο είναι τσουχτερό και τα χέρια σου εκτεθειμένα. Αυτό σημαίνει ότι ταλαιπωρούνται πολύ από την ξηρότητα που προκαλεί η χαμηλή θερμοκρασία. Θα πρέπει λοιπόν να αποκτήσεις μια ρουτίνα περιποίησης για το συγκεκριμένο σημείο του σώματος που είναι ένα από τα ωραιότερα. 

Ακόμη κι αν έχεις τέλειο μανικιούρ, αν τα χέρια σου δείχνουν ταλαιπωρημένα δεν πρόκειται να αναβαθμίσει το beauty look σου. Παράλληλα μην ξεχνάς ότι αν δεν τα ενυδατώνεις και προστατεύεις θα εμφανίσουν σημάδια γήρανσης και δεν το θέλεις. 

Πρέπει να το παραδεχτείς: Τα παραμελείς. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αν τους προσφέρεις όλα όσα έχουν ανάγκη και να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Θα χρειαστείς εκτός από ενυδατική κρέμα, ένα προϊόν απολέπισης και ένα έλαιο για την περιοχή γύρω από τα νύχια. Κι αν πάλι θέλεις να προσφέρεις έξτρα θρέψη και απαλότητα μια μάσκα είναι ότι καλύτερο. 

Κράτησε σημειώσεις και δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

 

Dior Le Baume Revitalizing Multi-Use Balm: Ένα βάλσαμο που περιβάλλει προστατευτικά το δέρμα των χεριών και είναι κατάλληλο τόσο για τα χείλη όσο και το υπόλοιπο σώμα. Το εφαρμόζεις όσο συχνά χρειάζεται.

Lancaster Skin Essentials The Clean Hand Cream: Με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης αυτή η κρέμα χαρίζει 24ωρη ενυδάτωση, καταπραΰνοντας την επιδερμίδα και χαρίζοντας απαλότητα. Παράλληλα θρέφει και χαρίζει φυσική λάμψη χάρη στη σύνθεση της που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, άγριο πανσέ, γλυκερόλη,  D-πανθενόλη και βούτυρο καριτέ. 

Nivea Hand Smooth Care: Με την πλούσια σύνθεσή της με βούτυρο καριτέ ενδυναμώνει την επιδερμίδα, διατηρώντας το δέρμα στα χέρια απαλό. Μπορείς να την εφαρμόσεις και στην περιοχή γύρω από τα νύχια. 

OPI Pro Spa Γάντια Υπερ-Ενυδάτωσης:  Γάντια μίας χρήσης περιέχουν super ενυδατικά έλαια macadamia και καρύδας, καθώς και θρεπτική βιταμίνη Ε και βούτυρο shea που απαλύνουν και θρέφουν ακόμα και το πιο ξηρό ή ταλαιπωρημένο, από το κρύο, δέρμα.

Byredo Rose Hand Scrub: Προϊόν απολέπισης με βάση το αλάτι και το λάδι. Χαρίζει θρέψη και ελαστικότητα ενώ αφήνει τα χέρια απαλά και υπέροχα αρωματισμένα με εσάνς από ροζ πιπέρι, βατόμουρο, πατσουλί, white musk και τριαντάφυλλο.

 

L’Occitane Shea Butter One-Minute Hand Scrub: Με φλοιούς απολέπισης από καρύδι και εμπλουτισμένο με λάδι βερίκοκου και αλλαντοΐνη, αυτό το scrub προσφέρει μοναδική απαλότητα και προστασία από το κρύο. Το βούτυρο καριτέ,μ που επίσης περιέχει, βοηθά στη θρέψη ενώ τα τριμμένα κελύφη καρυδιού απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

The Body Shop Almond Nail And Cuticle Oil: Εμπλουτισμένο με αμυγδαλέλαιο και ειδικά σχεδιασμένο για τα νύχια και την επιδερμίδα γύρω από αυτά ενυδατώνει σε βάθος και μαλακώνει τα πετσάκια και τις παρανυχίδες. Χάρη στη μορφή στυλό είναι ιδιαίτερα πρακτικό μιας και προσφέρει  εύκολη και άνετη εφαρμογή με απόλυτη ακρίβεια. Το αξεσουάρ που θα βρείτε ενσωματωμένο στο καπάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να σπρώχνετε απαλά τα πετσάκια προς τη βάση του νυχιού.

Κεντρική photo: iStock

 

Read More

And More