Ποιος χρειάζεται makeup; Το νέο 5-in-1 Multi-Perfection Smoothing Primer μας πείθει να βγούμε με γυμνό πρόσωπο!

Αν παρακολουθείς αυτήν εδώ τη στήλη θα ξέρεις ότι έχουμε τεράστια αγάπη στο skincare και πιστεύουμε ότι μια όμορφη και φροντισμένη επιδερμίδα σου δίνει τόση αυτοπεποίθηση ώστε δεν έχεις ανάγκη να κρυφτείς πίσω από το μακιγιάζ. Όταν, λοιπόν, πριν λίγες μέρες έφτασε στο γραφείο ένα ολοκαίνουργιο λανσάρισμα από τη Nuxe που κινούνταν σε αυτή την λογική, μας ενθουσίασε. Και ενθουσιαστήκαμε ακόμη περισσότερο όταν το δοκιμάσαμε! 

Πρόκειται το 5-in-1 Multi Perfection Smoothing Primer, ένα προϊόν που μπαίνει ως τελευταίο step στο skincare για να μας δώσει υπέροχη επιδερμίδα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Το ολοκαίνουργιο Primer της Nuxe έχει πέντε διαφορετικές δράσεις σε μια εφαρμογή. Σημείωσε:

1. Μειώνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης

2. Καμουφλάρει τα σημάδια κούρασης

3. Διώχνει τη θαμπή επιδερμίδα

4. Σβήνει τις ατέλειες την ίδια στιγμή δημιουργώντας ένα blur effect αλλά και σε βάθος χρόνου

5. Δίνει ματ αποτέλεσμα στις περιοχές με γυαλάδα

Το νέο Primer της Nuxe που θα γίνει το αγαπημένο σου must have έχει σύνθεση που αποτελείται από 77% φυσικά προϊόντα ενώ αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην πετυχημένη σειρά Crème Prodigieuse Boost η οποία αποτελούνταν από τέσσερα προϊόντα: Το Energising Priming Concentrate (1) σε μορφή λοσιόν που είναι το πρώτο προϊόν που εφαρμόζεις μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας, την κρέμα ημέρας για έξτρα boost Multi- Correction (3) σε δύο διαφορετικές υφές (gel για κανονική προς μικτή επιδερμίδα και silky cream για κανονική προς ξηρή), το Eye Balm (2) ή αλλιώς την κρέμα ματιών που λατρεύουμε και για το βράδυ το Night Recovery Oil Balm (4) που αποτελεί τον φρουρό της νύχτας για την επιδερμίδα μας!

How to: φόρεσε το primer το πρωί μόνο του ως τελευταίο step στο skincare routine σου για ένα φυσικό αποτέλεσμα ή ως primer για μακιγιάζ πριν το makeup.

 

Read More

And More