Primer νέας γενιάς: η επόμενη beauty μανία στον κόσμο της ομορφιάς μετά τις BB!

Οι BB creams της περασμένης σεζόν είναι τα primers της φετινής. Με την έννοια, ότι όσο μας απασχόλησαν πέρυσι οι BB άλλο τόσο θα μας απασχολήσουν φέτος τα primers. Και αυτό γιατί όταν έχεις περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι σε παρουσιάσεις για τα νέα λανσαρίσματα και τρεις στις πέντε εταιρίες (τυχαίος αριθμός) μιλούσαν για primers (ή κάπως έτσι) τότε ξέρεις ότι τα primers θα είναι η επόμενη τάση!

Τι είναι τα primers
Τα primers οι αλλιώς βάσεις είναι το προϊόν εκείνο που μπαίνει μετά την κρέμα σου και πριν το make up. Κι αν νομίζεις ότι είναι ένα περιττό βήμα που δεν σε αφορά, θα πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις προτού βγάλεις τα πρόχειρα συμπεράσματά σου. Και εκεί έξω υπάρχουν primers για κάθε ανάγκη: άλλο για να καλύψει τους πόρους, άλλο για να γεμίσει τις ρυτίδες, άλλο για να εξομαλύνει τις κοκκινίλες. Έτσι, το make up που θα βάλεις αμέσως μετά θα απλωθεί τέλεια και η επιδερμίδα σου θα δείχνει αψεγάδιαστη. Και αυτό είναι τόσο σημαντικό σε μια σεζόν που η τέλεια ματ επιδερμίδα είναι από τις σημαντικότερες τάσεις (μάθε εδώ τα πάντα για το trend).

Primers νέας γενιάς
Τα primers νέας γενιάς προσφέρουν τόσο άμεση διόρθωση του χρωματικού τόνου της επιδερμίδας και των ρυτίδων, τόσο που μπορούν να φορεθούν και μόνα τους. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι το ολοκαίνουριο DreamTone της Lancome. Την ίδια διόρθωση απόχρωσης επιτυγχάνουν και τα ολοκαίνουρια Superprimers της Clinique (σε κίτρινο χρώμα που διορθώνει την ερυθρότητα και σε ροζ που διορθώνει την θαμπή όψη). Τέλος, το Instant Skin Corrector 5 Sec της Garnier 5 Sec με διαχυτές φωτός κάνει την επιδερμίδα να δείχνει απόλυτα ομοιόμορφη και χωρίς ατέλειες. Και αυτά είναι τα τρία βασικά λανσαρίσματα σε primers από την νέα χρονιά. Παρακάτω σου έχουμε όλα τα αγαπημένα μας για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Γιατί το primer δεν είναι ένα περιττό βήμα ανάμεσα στην κρέμα και το make up. Είναι εκείνο το βήμα που θα κάνει τους συναδέλφους, τις φίλες σου, τον σύζυγό σου, whoever να αναρωτιέται τι έκανες στο πρόσωπό σου!

1. Primer για άμεση λάμψη
Pinceau Éclat Instantané (Flash Radiance Brush), Yves Saint Laurent, €58.58
Ένα μαγικό πινέλο, εμπνευσμένο από τους make-up artists. Χάρη στα ενυδατικά ενεργά συστατικά και στα ενεργά συστατικά ανάδειξης, γλιστρά στο πρόσωπο, για να καλύπτει άμεσα τα σημάδια κούρασης, να λειαίνει τα χαρακτηριστικά και να χαρίζει λαμπερή όψη. Λόγω συσκευασίας μπορείς να το έχεις συνέχεια μαζί σου.

2. Για τα σημάδια της γήρανσης
Instant Skin Corrector 5 sec, Garnier, €11.99

Διορθώνει άμεσα τις ατέλειες της επιδερμίδας και μπορεί να φορεθεί και μόνο του. Βασίζει την τεχνολογία του στο ελαστομερές σιλικόνης το οποίον διαχέει το φως προς όλες τις κατευθύνσεις προκειμένου να σβήνει τις ατέλειες στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Εξαφανίζει τη γυαλάδα, λειαίνει τις ατέλειες, γεμίζει τις ρυτίδες και σβήνει τους πόρους.

3. Για κάθε τύπο
Superprimer Universal Face Primer, Clinique, €28.50

Το Superprimer Universal Face Primer είναι σύνθεση με ουδέτερη απόχρωση η οποία απαλύνει άμεσα την επιδερμίδα και δημιουργεί ένα τέλειο καμβά για να εφαρμοστεί το makeup, είναι ιδανικό για γυναίκες που δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ανησυχία.

4. Primer μακράς διάρκειας
Stay Flawless 15- Hour Primer, Benefit, Sephora

Αν κατά την διάρκεια της ημέρας βλέπεις το μακιγιάζ σου να σπάει αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου. Περιέχει ενυδατικά στοιχεία που ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας κι έτσι το make up δεν αλλοιώνεται με τους μορφασμούς.

5. Πουδρέ primer για λιπαρά πρόσωπα
Illuminating Perfecting Powder, Estee Lauder

Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο αλλά ναι, ένα πουδρέ προϊόν μπορεί να δώσει λάμψη στην επιδερμίδα! Και αυτό το primer είναι ότι πρέπει ειδικά αν έχει λιπαρή επιδερμίδα αλλά δεν θες ένα προϊόν που να το κάνει να δείχνει θαμπό και κουρασμένο.

6. Για διόρθωση των πανάδων και των χρωματικών ατελειών
DreamTone 1, 2, 3, Lancome, €95.00

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα primer τελευταίας γενιάς το οποίο, όμως, μπορεί να φορεθεί και μόνο του. Η αποκλειστική Τεχνολογία Τριπλής Δράσης του DreamTone, που βασίζεται σε σημαντικές επιστημονικές ανακαλύψεις για το χρωματικό τόνο και διατίθεται σε 3 επαναστατικές συνθέσεις, απαντά στην επιθυμία για όμορφη επιδερμίδα. Είναι το πρώτο εξατομικευμένο, ολοκληρωμένο προϊόν διόρθωσης του χρωματικού τόνου που δρα στις καφέ κηλίδες, στην έλλειψη ομοιογένειας και στις χρωματικές ατέλειες των τριών βασικών προφίλ χρωματικού τόνου που εντοπίζονται στο δυτικό κόσμο.

Read More

And More