Silkpeel! Ό,τι πιο νέο στην περιποίηση του προσώπου!

Όλα άρχισαν με μια πέτρα…
Μια πολύ ενδιαφέρουσα τάση μας έρχεται από το εξωτερικό με σκοπό να ταράξει μόνο τον τομέα της αισθητικής δερματολογίας κι όχι τις…τσέπες όσων λατρεύουν τους πολύτιμους και σπάνιους λίθους και δη τα διαμάντια. Κι αυτό γιατί τα διαμάντια δεν είναι όλα ίδια και δεν χρησιμεύουν μόνο στην ενίσχυση της γυναικείας αυτοπεποίθησης. Στα
έμπειρα ιατρικά χέρια το διαμάντι αποτελεί μέθοδο αποκατάστασης της λάμψης και της απαλότητας της επιδερμίδας, εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Ο λόγος για τη μέθοδο Silkpeel που δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν προβλήματα της επιδερμίδας (αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες, πανάδες) άμεσα και με ορατά αποτελέσματα. Η Ε. Σκούρα, Δ. Σύμβουλος SkourasMed, μας δίνει όλα τα απαραίτητα info για να την νέα απαναστατική μέθοδο που ήρθε για να μας χαρίσει τον πιο λαμπερό εαυτό μας!

Πώς λειτουργεί
Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό μιας ήπιας δερμοαπόξεσης με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Καθώς η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλυστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και ταυτόχρονα παροχετεύει υποδερμικά τα θεραπευτικά διαλύματα, που είναι προσαρμοσμένα πάντα στον εκάστοτε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του. Οσο διαρκεί ένας καθαρισμός… Στον χρόνο ενός απλού καθαρισμού και με την έγχυση υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης, ελαττώνονται οι γραμμές και οι λεπτές ρυτίδες, ενώ επιτυγχάνεται ανάπλαση του κολλαγόνου. Το αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα ανακτά τη λάμψη του και ακτινοβολεί από υγεία, το εξασθενημένο και εμφανώς κουρασμένο δέρμα τονώνεται και ανακτά την υγιή του όψη.
Σε περιπτώσεις ακμής, η έγχυση σαλικυλικού οξέος με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος ,όταν οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτυγχάνουν. Επίσης με τη χρήση τριών δραστικών ουσιών(Kojic acid,Arbutin,Mulberry) καταπολεμάται η υπέρχρωση (κηλίδες), ενώ με τις καταλυτικές ιδιότητες της Tyrosinase, επιτυγχάνεται η εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων. Τέλος, με τη δύναμη της βιταμίνης C με την αντιγηραντική δράση, περιορίζονται τα σημάδια της κόπωσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και καθαρίζεται.
Μόνιμο αποτέλεσμα
Το Silkpeel δεν περιορίζεται μόνο στις θεραπευτικές ενδείξεις και ιδιότητες. Είναι μια εύκολη γρήγορη κι άμεση μέθοδος απομάκρυνσης σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα. Ιδιαίτερη προετοιμασία δεν χρειάζεται εκτός από έναν απλό καθαρισμό. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το μηχάνημα και ακολουθείται η διαδικασία. Κάθε συνεδρία διαρκεί 1 ώρα και μπορεί να επαναληφθεί ακόμα και ανά δεκαήμερο. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως
όμως αρκούν 4-5 εφαρμογές για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν ενέχει κινδύνους κι παρενέργειες. Το δέρμα δεν ερεθίζεται και το άτομο επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητες χωρίς ίχνη και κοκκινίλες.

Read More

And More