Τα 5 προϊόντα που χρειάζεται να έχεις στο νεσεσέρ σου όταν το κρύο είναι τσουχτερό και η υγρασία στα ύψη

Βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα και μία μέρα πριν έρθει ο Φεβρουάριος το κρύο είναι τσουχτερό και πιθανότατα βλέπεις από το παράθυρό σου νιφάδες χιονιού να πέφτουν. Παρ’ όλα αυτά όμως θα χρειαστεί να βγεις και σε αυτό ακριβώς το σημείο θέλω την προσοχή σου.

Η επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και τα χέρια αλλά και τα μαλλιά σου θα ταλαιπωρηθούν αυτές τις ημέρας και αυτός είναι ο λόγος που στο νεσεσέρ σου επιβάλλεται να υπάρχουν 5 συγκεκριμένα προϊόντα που θα σε σώσουν.

Πρόκειται για φόρμουλες super ενυδατικές που χαρίζουν παράλληλα απαλότητα και προστασία. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις και τοποθέτησε τα τώρα κιόλας στην τσάντα σου. 

 

Caudalie Vinotherapist Vegan Repairing Lip Balm:  Επανορθώνει, καταπραΰνει και προστατεύει τα χείλη από την ξηρότητα και το σκάσιμο. Η κρεμώδης, μη λιπαρή υφή balm που θρέφει προσφέροντας απόλυτη άνεση.

Intermed The Skin Pharmasist Hydra Boost: Θρεπτική κρέμα με υαλουρονικό, πανθενόλη και φυσικά έλαια από καρύδα και αβοκάντο. Είναι κατάλληλη για το ξηρό δέρμα μιας και επαναφέρει την υγρασία και το αφήνει απαλή και λεία. Η Βιταμίνη C που επίσης περιέχει στη σύνθεση της προστατεύει το δέρμα από την οξειδωτική φθορά, ενώ το χαμομήλι, η αλλαντοΐνη και η αλόη το καταπραΰνουν. 

Ouai Hair Oil: Τα μαλλιά σου χρειάζονται έξτρα προστασία και φροντίδα ειδικά αν έχουν την τάση να φριζάρουν. Αυτό το έλαιο χάρη στην travel size συσκευασία του μπορείς να το έχεις μόνιμα στο νεσεσέρ σου και να απλώνεις μικρή ποσότητα κάθε φορά που νοιώθεις τα μαλλιά σου ξηρά και άτονα. Στη σύνθεση του περιέχει αφρικανικό galangal, έλαιο ama και ασιατικό έλαιο μποράγου. Τα μαλλιά αποκτούν εκτός από προστασία και ένα τέλειο άρωμα από νότες βιολέτας, γαρδένιας, ylang-ylang και λευκού μόσχου. Είναι κατάλληλο και για προστασία πριν από το styling με συσκευές θερμότητας. 

Neutrogena Hand Cteam: Κρέμα χεριών με απαλό άρωμα. Προσφέρει άμεση ανακούφιση για ώρες ενώ μικρή ποσότητα αρκεί για να χαρίσει στο ευαίσθητο δέρμα των χεριών ενυδάτωση και απαλότητα. Πρόκειται για μια σύνθεση πλούσια σε γλυκερίνη κατάλληλη ακόμη και για τα πολύ ξηρά ή σκασμένα χέρια.

Chanel N°1 de Chanel Lip and Cheek Balm: Επειδή κάνει κρύο δεν σημαίνει ότι θα βγεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Τονίζεις χείλη και ζυγωματικά απλώνοντας το συγκεκριμένο balm με τα δάχτυλα. Χάρη στο έλαιο κόκκινης καμέλιας που περιέχει στη σύνθεση του προσφέρει εκτός από τέλεια όψη, πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. 

 

Read More

And More