Τα δύο βασικά λάθη που κάνεις με την ενυδατική κρέμα σώματος

Η σωστή ενυδάτωση του σώματος καθημερινά είναι εξίσου σημαντική με του προσώπου. Το νερό και κυρίως το ζεστό που χρησιμοποιείς το χειμώνα αφυδατώνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να έχεις μια ανεπιθύμητη αίσθηση τραβήγματος αλλά και ερεθισμούς.

Αμέσως μετά το ντους λοιπόν επιβάλλεται να απλώνεις μια λοσιόν με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες. Πιθανότατα ακολουθείς το συγκεκριμένο βήμα αλλά οι ειδικοί υποστηρίζουν πως οι περισσότερες γυναίκες κάνουν δύο σημαντικά λάθη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Hoareau (@emmahoareau)

Ποια είναι; Δες στη συνέχεια. 

Λάθος 1ο: Δεν χρησιμοποιείς αρκετή ποσότητα. Δεν υπάρχει λόγος να αδειάσεις το μπουκάλι στο σώμα σου αλλά μια γενναία δόση κάθε φορά είναι απαραίτητη ειδικά σε σημεία που παρουσιάζουν έντονα σημάδια ξηρότητας όπως είναι τα γόνατα, οι αγκώνες και τα πέλματα. 

Λάθος 2ο: Δεν απλώνεις την κρέμα παντού. Τις περισσότερες φορές εφαρμόζεις την κρέμα στο πάνω μόνο μέρος του σώματος αφήνοντας τα πόδια και τους μηρούς χωρίς ενυδάτωση. Κι αυτό επειδή δεν είναι εκτεθειμένα όπως συμβαίνει το καλοκαίρι. Την επόμενη φορά προσέχεις τις κινήσεις και απλώνεις την κρέμα πόντο-πόντο σε ολόκληρο το σώμα. 

Read More

And More