Τα πιο λαχταριστά beauty προϊόντα με άρωμα καρπούζι

Στην παραλία καταμεσήμερο, με μια φέτα καρπούζι στα χέρια: Αυτή είναι η πιο έντονη ανάμνηση των καλοκαιριών της ζωής μας. Όλες μας έχουμε σίγουρα κάπου κρυμμένη μια παιδική φωτογραφία που χαμογελάμε με όλη μας την καρδιά. Το καρπούζι είναι συνώνυμο της ξενοιασιάς άλλωστε και της απόλυτης χαλάρωσης.

Το άρωμα του είναι διακριτικό μεν αλλά μας παραπέμπει στις αξέχαστες στιγμές που έχουμε περάσει στο αγαπημένο μας νησί. Και αυτός είναι ο λόγος που τα περισσότερα beauty brands έχουν δημιουργήσει προϊόντα με άρωμα καρπούζι που παίρνουν την πρώτη θέση στο μπάνιο και το νεσεσέρ αμέσως μόλις  ξεκινήσουν οι πρώτες ζέστες.

Το καρπούζι, σύμφωνα με τους experts, είναι super ενυδατικό aka ό,τι καλύτερο για το δέρμα και τα μαλλιά, ειδικά όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές  κι εσύ περνάς ατελείωτες ώρες στην παραλία, τη θάλασσα και την πισίνα.

Ανακάλυψα λοιπόν για σένα τα ωραιότερα προϊόντα περιποίησης με καρπούζι στη σύνθεση τους. Εσύ απλά θα επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει.

Korres Μάσκα αναζωογόνησης για ξεκούραστη όψη: Αν το παράκανες με τα ξενύχτια στις διακοπές δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις σε ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών, το συγκεκριμένο προϊόν.

Garnier Hair Food Watermelon:  Μάσκα μαλλιών που προσφέρει την απαραίτητη υγρασία, λάμψη και όγκο. Μπορείς να την απλώσεις τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά.

Fresh Line Watermelon & Prichly Pear Body Milk: Γαλάκτωμα σώματος  με απίθανο, έντονο άρωμα και πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες.

Milk Makeup Watermelon Brightening Serum: Ενυδατικός ορός σε μορφή στικ. Απλώνεται πανεύκολα, μειώνει τυχόν δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές ενώ αφήνει  ένα διακριτικό άρωμα που θα σου φτιάξει τη διάθεση.

ζ

The Body Shop Kiwi, Kale & Watermelon Lip Juicer: Θα παραμείνει στο νεσεσέρ σου από τη στιγμή που θα το δοκιμάσεις. Το εξωτικό του άρωμα, η λάμψη και η ενυδάτωση που αφήνει στα χείλη θα σε εντυπωσιάσουν.

 

Johnson’s Soft & Energie, Αφρόλουτρο με άρωμα καρπουζιού και τριαντάφυλλου: Ο συνδυασμός είναι συγκλονιστικός αφού συνδυάσει την τρυφερή με την δροσερή αίσθηση.

Και κάτι ακόμη: Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. 

Κεντρική photo: Unsplash

Read More

And More