Τι είναι τα RHA υαλουρονικά; Μάθε τα πάντα για το πώς θα δείχνεις νέα με φυσικό τρόπο!

Λένε πως το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Συμφωνώ! Αλλά το πρόσωπό μας είναι και πολλά περισσότερα: είναι ο καθρέφτης της κούρασης ή των χρόνων που έχουν περάσει από πάνω μας, χωρίς αυτό να είναι κάτι απαραίτητα κακό. Αντίθετα. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: ποια δεν θα εύχονταν όσο μεγαλώνουμε να μην… γερνάμε (ouch!). Και ποια δεν έχει μπει σε πειρασμό να κάνει εκείνο το… μικρό κάτι που θα δείξει το πρόσωπό της πιο νεανικό και fresh; Αλλά να που και εδώ κρύβεται η παγίδα της υπερβολής! Γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι που να είναι εμφανές τόσο ώστε να σε ρωτήσουν ή συνάδελφοί σου “τι πείραξες στο πρόσωπό σου”! Το ιδανικό κομπλιμέντο που πρέπει να εισπράξεις για να καταλάβεις ότι όλα έχουν πάει καλά θα ήταν κάτι όπως “ξεκουράστηκες το Σαββατοκύριακο! Είσαι πολύ λαμπερή!”.

Η ερώτηση είναι: “υπάρχει κάτι τέτοιο”; Η απάντηση, είναι “πλέον ναι!”. Η δερματολόγος Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη μας έχει όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο της αισθητικής ιατρικής!

Τι συμβαίνει στο πρόσωπό μας όσο μεγαλώνουμε!

Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης μας ! Δείχνει όλα μας τα συναισθήματα, γέλιο, χαρά, σκέψεις. Κάνουμε χιλιάδες εκφράσεις στη διάρκεια μιας μέρας. Δε θέλουμε όμως να δείχνουμε κουρασμένοι, θλιμμένοι ή κατηφείς. Ένα ακόμα στοιχείο που δεν θέλουμε να φαίνεται είναι το πέρασμα του χρόνου πάνω μας, έτσι όπως αδειάζει και κρεμάει το πρόσωπο μας με τον καιρό αλλά ούτε και να μεταμορφωθούμε σε μια ανέκφραστη πρησμένη μάσκα!

Τι είναι η τεχνολογία RHA
Η τεχνολογία δουλεύει για εμάς ευτυχώς! Ήρθαν τα νέας γενιάς εμφυτεύματα (ενέσεις) υαλουρονικού οξέως με δυναμική κίνηση, η λεγόμενη τεχνολογία RHA από την Teoxane. Πριν λίγες μέρες, στις 14 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκαν στους Έλληνες πλαστικούς και δερματολόγους, τα βραβευμένα για τρίτη συνεχόμενη φορά, ως το καλύτερο προϊόν της χρονιάς RH4 και Redensity II. Το Best Filler Award δόθηκε χάρις την έξυπνη πατέντα της Teoxane, όπου το τζελ υαλουρονικού οξέως δεν γεμίζει απλά ρυτίδες αλλά ακολουθεί φυσικά το πρόσωπο σε όλες τις κινήσεις του. Στην εκδήλωση αυτή,την Athens Masterclass, μίλησαν σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο η δερματολόγος Dr Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη με θέμα πώς να κάνουμε ενέσεις υαλουρονικού οξέως με ασφάλεια και ο Dr Per Heden, διάσημος Σουηδός καθηγητής Πλαστικής χειρουργικής, για τις νέες τεχνικές του υγρού ενέσιμου lifting.

Μάθε περισσότερα για τα RHA υαλουρονικά

Ζητήσαμε από την ομιλήτρια – και συνεργάτιδά μας – δερματολόγο Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη να μας πει τι προσφέρουν τα RHA υαλουρονικά : «Έχουμε ένα ακόμα όπλο στα χέρια μας αρκεί να το χρησιμοποιούμε έξυπνα και σωστά. Η ανανέωση αφορά όλο το πρόσωπο. Κάνοντας αρχικά τοπική αναισθησία, εφαρμόζουμε ενέσεις του υλικού σε σημεία κλειδιά, που γνωρίζει ένας έμπειρος δερματολόγος». Έτσι μπορούμε να διορθώσουμε πεσμένα και άδεια μάγουλα, πεσμένα φρύδια, μαύρους κύκλους και κουρασμένα μάτια, γωνίες πικρίας γύρω από το στόμα, αδειασμένα με ρυτιδούλες χείλια, ότι μας προδίδει στον καθρέφτη και μας χαλάει την ψυχολογία δηλαδή. Το μυστικό είναι στον συνδυασμό καλού προϊόντος και καλού ειδικού στην αισθητική ιατρική δερματολογία». Στην ερώτησή μας αν θα φαίνεται κάτι μετά την εφαρμογή, η απάντηση της γιατρού είναι: «Ναι τελειώνοντας μπορεί να μην φαίνεται κάτι ή στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να υπάρχει κάποιο ελαφρύ πρήξιμο ή μια μελανιά για λίγες μέρες. Λίγα μαγικά χάπια ή κρέμα Arnica και θα είμαστε μια χαρά σύντομα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχουμε κερδίσει ένα πρόσωπο πιο φρέσκο, ξεκούραστο μα πάνω από όλα φυσικό».

Μάργκη – Αργυρή Καπελλάρη
Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Βασιλ. Σοφίας 77, 3ος όροφος, Αθήνα
Τηλ.: 210-7246452
Λεωφ. Κηφισίας 293, 1ος όροφος, Κηφισιά
Τηλ.: 210-6232422

Read More

And More