Το αποσμητικό σου κι έφυγες: Έξι προϊόντα για να επιλέξεις εκείνο που θα σου χαρίσει δροσιά και άνεση όλη την ημέρα

Το καλοκαίρι η εφίδρωση είναι έντονη και προσπαθείς να την αντιμετωπίσεις με κάθε δυνατό τρόπο. Ειδικά αν κινείσαι στο κέντρο της πόλης ή χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο. Το μόνο που θέλεις είναι με έναν μαγικό τρόπο να νοιώθεις ανάλαφρη, χωρίς σημάδια από τον ιδρώτα στα ρούχα και με ένα απαλό άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Πιστεύεις πως ζητάς πολλά; Όχι είναι η απάντηση και σου έχω τη λύση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το σωστό αποσμητικό. Εκείνο που θα εξαφανίσει την ενοχλητική αίσθηση της εφίδρωσης και θα σε κρατήσει ασφαλή.

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το προϊόν που σου ταιριάζει οι ειδικοί επιμένουν πως έχει να κάνει με σένα μόνο. Αν θέλεις το προϊόν να έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα τότε το roll on θα σε καλύψει. Αν πάλι θέλεις ένα ανάλαφρο πέπλο στο νεσεσέρ σου θα πάρει θέση ένα αποσμητικό σε μορφή σπρέι.

Στη συνέχεια θα δεις τα 6 αγαπημένα μου. Εσύ απλά θα βάλεις στο καλάθι αγορών εκείνο που σου ταιριάζει.

Dove Talco: Ένα προϊόν που περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα που αφήνει το δέρμα απαλό ενώ μειώνει από του ερεθισμούς που δημιουργεί το ξύρισμα. Προστατεύει για 48 ώρες από την κακοσμία και τον ιδρώτα ενώ αφήνει μια απαλή αίσθηση πούδρας.

Sanex Zero%: Μια vegan σύνθεση με 0% άλατα αλουμινίου και 0% αιθυλική αλκοόλη. Με τριπλή δράση που εμποδίζει την ανάπτυξη σωματικών οσμών χάρη στα ήπια αντιβακτηριακά συστατικά, τα οποία επιβραδύνουν τον ρυθμό απελευθέρωσης των οσμών για να σας προσφέρουν ένα προστατευτικό φράγμα όλη την ημέρα.

Nivea Pearl & Beauty: Mε εκχυλίσματα μαργαριταριού που χαρίζουν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία και δίνει στην περιοχή της μασχάλης μια ευχάριστη στεγνή αίσθηση και βελούδινη απαλότητα.

Noxzema Memories: Χάρη στην τεχνολογία Clean & Fresh αφήνει ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών και έντονη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί 48 ώρες. Προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία και δεν αφήνει σημάδια.

Avene Body Deodorant Efficacite 24h: Σέβεται τη φυσιολογία του δέρματος και προστατεύει για 24 ώρες από την κακοσμία και την υγρασία. Δεν αφήνει σημάδια ενώ το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και προστατευμένο.

Fa Pink Passion: Χωρίς άλατα αλουμινίου και κατάλληλο ακόμη και για τα ευαίσθητα δέρματα αφήνει ένα υπέροχο άρωμα από ροζ τριαντάφυλλα. 

TIPS & TRICKS

  • Χρησιμοποιείς το αποσμητικό σου κάθε πρωί μετά το ντους. Αυτό είναι λάθος σύμφωνα με τους ειδικού. Για να λειτουργήσει σωστά το δέρμα σου πρέπει να είναι απόλυτα στεγνό ώστε οι πόροι να είναι κλειστοί και να μην επιτρέπουν στον ιδρώτα να διαπεράσει τα συστατικά του προϊόντος που τον εμποδίζουν.

  • Αν και έχεις συνηθίσει να φοράς αποσμητικό το πρωί σου προτείνω να το απλώσεις το βράδυ. Η θερμοκρασία του σώματος είναι πιο χαμηλή και η εφίδρωση λιγότερη. Το αποσμητικό λειτουργεί στο μέγιστο και αυτό επειδή οι ιδρωτοποιοί αδένες είναι πιο δεκτικοί με αποτέλεσμα το αποσμητικό να παραμένει στη θέση του για ώρες.

  • Κι αν πιστεύεις πως το αποσμητικό είναι κατάλληλο μόνο για την περιοχή της μασχάλης θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε σημεία που παρουσιάζουν εφίδρωση όπως είναι για παράδειγμα τα χέρια, οι γλουτοί αλλά και τα πόδια σου.

 

Read More

And More