Το συστατικό που οι ειδικοί αποκαλούν “φυσικό botox” πρέπει να μπει στην ημερήσια beauty ρουτίνα σου!

Ώριμη επιδερμίδα και νεανική όψη; Ναι, είναι δύο εκ διαμέτρου αντίθετες έννοιες, αλλά μπορεί να συμβεί. Αρκεί να ακολουθείς πιστά τη σωστή ρουτίνα περιποίησης με τα κατάλληλα προϊόντα. Και δεν το αναφέρω αυθαίρετα. Ανήκω στην ίδια ομάδα με εσένα και έχω τον σύμμαχό μου στην αντιγήρανση, έναν σύμμαχο που με βοηθά να έχω αποτέλεσμα φυσικού botox.

Δεν θα τον κρατήσω κρυφό. Πρόκειται για τη σειρά Nivea Cellular Expert Lift που αποτελείται από προϊόντα με καθαρό Bacuhiol, μικρό και μακρό υαλουρονικό οξύ. Συστατικά που δρουν βαθιά σε κυτταρικό επίπεδο χαρίζοντας λεία, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πρόκειται για τη νέα, προηγμένη και ανανεωμένη σύνθεση ΝIVEA Cellular Expert Lift, εμπλουτισμένη με ιδιαίτερα ισχυρά, αντιγηραντικά συστατικά. Κι αν αναρωτιέσαι ποια είναι και τι ακριβώς κάνουν, δες στη συνέχεια τις λεπτομέρειες:

Καθαρό Bacuchiol: Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο με αντιοξειδωτική δράση που προέρχεται από το φυτό Babchi, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ινδική και Κινεζική ιατρική. Είναι αισθητά πιο ήπιο από τη ρετινόλη και δεν προκαλεί παρενέργειες –ακόμη κι αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα– και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα πρωί και βράδυ. Βοηθά ώστε τα κύτταρα να παράγουν το δικό τους κολλαγόνο μέσα σε μόνο τέσσερις ώρες, αποκαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο την πυκνότητα της επιδερμίδας και ενδυναμώνοντας τις ίνες που τη στηρίζουν. Με απλά λόγια, η επιδερμίδα γίνεται σφριγηλή, οι ρυτίδες –όσο βαθιές κι αν είναι– μειώνονται αισθητά και ο τόνος της επιδερμίδας αποκτά ομοιομορφία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ειδικοί ονομάζουν το bacuhiol “φυσικό botox”, μιας και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

 

Μικρό και Μακρό Υαλουρονικό Οξύ: Είναι δύο συστατικά γνωστά για την έντονη ενυδατική τους δράση. Το Μακρο Υαλουρονικό Οξύ, εκτός από την απαραίτητη υγρασία που προσφέρει, λειαίνει επίσης την επιδερμίδα χαρίζοντας μοναδική απαλότητα. Το Μικρό Υαλουρονικό Οξύ είναι 40 φορές μικρότερο και διεισδύει πιο εύκολα και βαθιά στις ρυτίδες, στο σημείο ακριβώς που αναπτύσσονται.

Η νέα σειρά ΝIVEA Cellular Lift

Γνωρίζεις ότι αμέσως μετά το πρώτο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, που είναι ο καθαρισμός, σειρά έχει η κρέμα ημέρας ή νύχτας. Όπως επίσης ότι μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα επιβάλλεται να χαρίζεις έξτρα φροντίδα στην επιδερμίδα, εφαρμόζοντας μια sheet mask που σε ανανεώνει και που προσφέρει αναζωογόνηση, σύσφιξη και λείανση. Και τα τρία προϊόντα που χρειάζεσαι περιλαμβάνονται στη σειρά ΝIVEA Cellular Expert Lift και στα συστήνω ευθύς αμέσως.

Cellular Lift Expert Κρέμα Ημέρας για Επαναφορά Ελαστικότητας SPF30

Η νέα κρέμα ημέρας, εκτός από τα βασικά ενεργά συστατικά της σειράς, περιέχει δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, η οποία ευθύνεται επίσης για σημάδια γήρανσης. Η ενισχυμένη της σύνθεση ορίζει το περίγραμμα του προσώπου και αποκαθιστά τη δομή της επιδερμίδας. Οι βαθιές ρυτίδες λειαίνονται και ο δερματικός φραγμός ενισχύεται, που σημαίνει πως είσαι προστατευμένη από την εμφάνιση καινούριων ρυτίδων. Μετά από μία εβδομάδα χρήσης της ενυδατικής σου κρέμας ημέρας, η επιδερμίδα σου είναι πιο ελαστική και κοιτώντας το προφίλ στον καθρέφτη σου θα ανακαλύψεις ότι το περίγραμμα έχει επαναπροσδιοριστεί. Έχεις κερδίσει δηλαδή ήδη την πρώτη μικρή μάχη. Τη δεύτερη εβδομάδα θα πλησιάσεις και πάλι πιο κοντά στον στόχο σου, μιας και οι βαθιές ρυτίδες έχουν μειωθεί, ενώ νιώθεις ενισχυμένη την ελαστικότητα της επιδερμίδας και ένα μήνα μετά την ημέρα που χρησιμοποίησες για πρώτη φορά την κρέμα σου, η όψη σου είναι λαμπερή και υγιής.

Cellular Lift Expert Κρέμα Νύχτας για Επαναφορά Ελαστικότητας

Η κρέμα νύχτας είναι το τελευταίο σου βήμα περιποίησης και εξίσου σημαντικό με τα υπόλοιπα. Δεν το παραβλέπεις, όσο κουρασμένη κι αν είσαι. Τόσο το Bacuchiol όσο και οι δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέως λειτουργούν ενώ εσύ κοιμάσαι και συνεργάζονται ώστε το επόμενο πρωί να δεις τη διαφορά. Μέρα με τη μέρα και νύχτα με τη νύχτα, οι βαθιές ρυτίδες αποτελούν παρελθόν και η όψη σου είναι ξεκούραστη και λαμπερή. Κι αν θέλεις να βοηθήσεις με τη σειρά σου την κρέμα νύχτας να λειτουργήσει χωρίς εμπόδια, προσπάθησε να μην κοιμάσαι μπρούμυτα και χρησιμοποίησε μεταξωτή μαξιλαροθήκη.

Cellular Lift Expert Αντιρυτιδική Υφασμάτινη Μάσκα

Πρόκειται για τη γνωστή sheet mask που απλώνεις σε όλο το πρόσωπο μία ή και περισσότερες φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου. Μερικά λεπτά αρκούν για να αποκτήσεις ανανεωμένη όψη και φυσική λάμψη. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις λίγο πριν τη βραδινή σου έξοδο ή τις ημέρες που η κούραση έχει αφήσει τα σημάδια της στο πρόσωπό σου. Αν κι εγώ σου προτείνω να τη συμπεριλάβεις στη ρουτίνα σου, αφού –σε συνδυασμό με τις κρέμες ημέρας και νύχτας– τα αποτελέσματα είναι ακόμη πιο δραστικά, ενώ η επιδερμίδα σου παραμένει ενυδατωμένη, απαλή και δροσερή για 24 ώρες.