Το top 5 της ομορφιάς του Χειμώνα για να σε βρει η Άνοιξη χωρίς ρυτίδες ή σημάδια ακμής!

Υπάρχει εκείνη η σοφή παροιμία του “ό,τι σπείρεις θα θερίσεις”. Κατά τον ίδιο τρόπο, όπως φροντίσεις το πρόσωπό σου όλο τον Χειμώνα έτσι θα το υποδεχθείς την Άνοιξη. Αν για παράδειγμα, μια ολόκληρη εποχή δεν έχεις κάνει τίποτα, μην περιμένεις ξαφνικά να λάμψεις την νέα σεζόν! Και δεν έχει να στο πω πιο απλά!

Όμως, ευτυχώς δεν είναι καθόλου αργά ακόμη (φιου!). Παρακάτω θα βρεις το top 5 της ομορφιάς για τους χειμερινούς μήνες. Με άλλα λόγια τι να κάνεις από τώρα έως και τον Απρίλιο για πρόσωπο λαμπερό και νεανικό!
Από τον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Αθανασίου.

1. Βαθύς καθαρισμός & θεραπεία ενυδάτωσης
Βαθύς καθαρισμός προσώπου με απολέπιση – ατμό και στη συνέχεια θεραπεία άμεσης ενυδάτωσης με τα εξειδικευμένα προϊόντα Athens Beverly Hills Medical Formulas. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τη χρήση μάσκας “Oxygen Plasma Revitalizing” για ανανέωση του δέρματος και επιδερμική σύσφιγξη.
Αποτέλεσμα: καθαρή & λαμπερή επιδερμίδα, πιο υγιή όψη.

2. Ιατρικό peeling νέας γενιάς & Ιsolaz anti Acne
Επιφανειακό, μεσαίο ή βαθύ θα είναι το peeling νέας γενιάς που θα χρειαστείτε ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Το δέρμα αρχίζει να αποφολιδώνεται 24-48 ώρες μετά το peeling, ώστε νέο δέρμα να αντικαταστήσει τις επιφανειακές στοιβάδες εντός 7-10 ημερών.
Αν υπάρχει πρόβλημα ακμής, ο ιατρός εφαρμόζει τη «φωτοπνευματική» θεραπεία Isolaz anti Acne, όπου μέσω μιας κεφαλής αναρροφάται το σμήγμα από τους πόρους και στη συνέχεια εκπέμπει ευρέου φάσματος φως που δρα κατά του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής.
Αποτέλεσμα: θεαματική βελτίωση της όψης του δέρματος, μείωση λεπτών ρυτίδων και των προβλημάτων της ακμής, λάμψη και αναδόμηση της επιδερμίδας.
3. Fraxel laser σε συνδυασμό με ειδική προετοιμασία λεύκανσης
Το fraxel, μέσω χιλιάδων μικροδεσμών laser, παράγει μικροσκοπικές βαθιές στήλες ανάπλασης στο δέρμα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται τα παλαιά επιδερμικά κύτταρα με τις αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικών βλαβών και να ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάπλασης. Εφαρμόζεται σε ασθενείς με ουλές ακμής, λεπτές ρυτίδες, ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση, μέλασμα, φακίδες και κηλίδες.
Για καλύτερα αποτελέσματα και μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να συνδυαστεί με ειδική προετοιμασία λεύκανσης βάσει συγκεκριμένης ιατρικής συνταγής 2-4 εβδομάδες πριν τη θεραπεία με fraxel laser.
Αποτέλεσμα: gold standard στην αναδόμηση, αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας, σημαντική βελτίωση και στις ραγάδες.
4. Ετερόλογη ή αυτόλογη μεσοθεραπεία
Στην ετερόλογη μεσοθεραπεία εγχέουμε στο δέρμα, ανάλογα με το πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες κλπ., ενώ στην αυτόλογη μεσοθεραπεία, αξιοποιούμε το πλάσμα του ίδιου του ασθενούς – συμπεριλαμβανομένων των αιμοπεταλίων και λευκοκυττάρων – ενισχύοντάς το με ενεργοποιητή αυξητικών παραγόντων.
Αποτέλεσμα: σύσφιγξη δέρματος και έντονη αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, καθώς και απάλυνση των ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινά από μόνο του τη διαδικασία επούλωσής του.
5. Botox σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ
Αποτελεί την πιο διαδεδομένη μέθοδο για άμεση χαλάρωση των συσπάσεων του μετώπου που δημιουργούν ρυτίδες. Το botox είναι μια φυσική επεξεργασμένη πρωτεΐνη η οποία δρα στο μυ εμποδίζοντας τις συσπάσεις. Η διαφορά στο αποτέλεσμα έγκειται στην τεχνική που εφαρμόζει ο κάθε ιατρός. Εκτός από το μέτωπο, το botox εφαρμόζεται στην περιοχή των φρυδιών, κυρίως στο μεσόφρυο, γύρω από τα μάτια, στο οβάλ του προσώπου (το ονομαζόμενο “Nefertiti Lift” για τις γυναίκες που έχουν πρόβλημα χαλάρωσης στο συγκεκριμένο σημείο), καθώς και στο λαιμό.
Για διόρθωση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές πτυχές, για τονισμό περιγράμματος και όγκου χειλιών, αλλά και για «γέμισμα» των ρυτίδων του μετώπου και του μεσόφρυου, προτείνεται η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ.
Αποτέλεσμα: απάλυνση των ρυτίδων έκφρασης αλλά και θαυμάσια μέθοδος πρόληψης και αντιγήρανσης εφόσον το ξεκινήσετε όταν το πρόβλημα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο αλλά και όταν οι επαναλήψεις γίνονται στα χρονικά διαστήματα που πρέπει.
Για περισσότερες πληροφορίες Athens Beverly Hills Medical Group
www.abh-medicalgoup.com
www.athens-beverlyhills.com
Αthens Beverly Hills Plastic Surgery, Κολωνάκι:
Καρνεάδου 41, τηλ.: 210 7230502
Αthens Beverly Hills Medical Group, Γλυφάδα:
Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης, τηλ.: 210 8949920, 210 8949090

Read More

And More