Βιο-μημιτισμός: Εκεί βρίσκεται το μέλλον της ομορφιάς. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Εμμηνόπαυση: Κι όμως ήρθε η στιγμή που μπορεί κάθε γυναίκα να μιλάει για μία από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής της χωρίς περιστροφές και ντροπές. Να μοιράζεται τις απορίες της, αλλά και τους προβληματισμούς της, όσον αφορά στις αλλαγές που φέρνει στο σώμα και το δέρμα της. Και θα σταθώ στο δεύτερο. Οι ορμονικές αλλαγές αφήνουν τα σημάδια τους στο πρόσωπο, που τα αντικρίζεις καθημερινά στον καθρέφτη σου.

Κι αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, σου έχω τη λύση. Αρχικά θα προσαρμόσεις την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης στις σημερινές σου ανάγκες, με προϊόντα που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τα σημάδια γήρανσης. Η Eva Belle έχει ολοκληρωμένη σειρά που αποτελείται από συσφικτικές κρέμες ημέρας και νύχτας, ορό ανανέωσης και κρέμα ματιών, που θα γίνουν οι νέοι και μεγαλύτεροι σύμμαχοί σου.  

Πριν σου εξηγήσω όμως τα πάντα για κάθε προϊόν ξεχωριστά, θέλω να σου αποκαλύψω τη νέα τεχνολογία που αποτελεί σημείο αναφοράς για την Eva Belle και τη δημιουργία της σειράς. Πρόκειται για τον Βιο-μιμητισμό. Τι ακριβώς είναι; Κράτησε σημειώσεις. 

Στην ουσία, μιμείται τις φυσικές διεργασίες του δέρματος και παράλληλα βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων, η οποία τη συγκεκριμένη περίοδο έχει χάσει τον ρυθμό της. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα επανορθώνεται και αναπλάθεται όπως πριν, μιας και τα συστατικά των προϊόντων είναι βιοσυμβατά, είναι δηλαδή ίδια με εκείνα που υπάρχουν ήδη στην επιδερμίδα σου, όπως για παράδειγμα το νερό, οι πρωτεΐνες, τα σάκχαρα και τα μεταλλικά άλατα. Ο βιομιμητισμός εμπνέεται από το ίδιο το δέρμα και τον τρόπο που αυτό αντιστέκεται στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και στον χρόνο που περνά. Χρησιμοποιεί, λοιπόν, αυτές ακριβώς τις άμυνες και, με τη βοήθεια των σωστών προϊόντων, μπορεί να επαναφέρει τη νεανική όψη. 

Τα προϊόντα που θα πάρουν την πρώτη θέση στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης

Firming Day Cream SPF15: Ενυδατική κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας. Είναι το πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό. Το μίγμα τετραπεπτιδίων που περιέχει ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, που μειώνεται κατά πολύ στην εμμηνόπαυση, χαρίζοντας  σφιχτή και ανανεωμένη επιδερμίδα. Τα Σφαιρίδια υαλουρονικού, με τη σειρά τους, απορροφούν το νερό που συσσωρεύεται στο δέρμα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις ρυτίδες.  Οι βιταμίνες Ε, C, καθώς και η προβιταμίνγη Β5 ευθύνονται για την ανάπλαση, την ελαστικότητα και τη φυσική λάμψη, ενώ τα αντηλιακά φίλτρα σε προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία.  

Firming Night Cream: Γνωρίζεις ήδη ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας γίνονται οι πιο σημαντικές διεργασίες ανάπλασης του δέρματος. Κι αν κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης είναι πιο αργές, μπορεί να το αντιμετωπίσεις. Λίγο πριν πέσεις για ύπνο, απλώνεις σε πρόσωπο και λαιμό τη συγκεκριμένη κρέμα, η οποία προσφέρει εντατική ανανέωση. Το σύμπλεγμα τετραπεπτιδίων πρωταγωνιστεί και πάλι, μιας και είναι εκείνο που ενισχύει αποτελεσματικά το κολλαγόνο, συσφίγγοντας το δέρμα. Το εκχύλισμα ιβίσκου προσφέρει μοναδική λάμψη και ανανέωση. Η βιταμίνη Ε συμμαχεί με το βούτυρο καριτέ  και το έλαιο βερίκοκου, για να χαρίσουν απαλότητα και λάμψη στο δέρμα, ενώ το υαλουρονικό νάτριο μαζί με την πανθενόλη είναι τα συστατικά που βοηθούν στην ανάπλαση. 

Regenerating Serum: Πριν από την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας ημέρας και νύχτας, προηγείται το serum. Το προϊόν που προσφέρει εντατική ανάπλαση. Με ποιον τρόπο; Χάρη στη σύνθεσή του, που αποτελείται από Ισοφλαβόνες Σόγιας, Κολλαγόνο Θαλάσσιας προέλευσης, Υαλουρονικό Νάτριο και βιταμίνες C & E, οι οποίες προσφέρουν υψηλή προστασία στο δέρμα. Εκτός από πλούσια ενυδάτωση, έχει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της κρέμας.

 

 

Restoring Eye Cream: Last but not least, η κρέμα που αντιμετωπίζει τα σημάδια γήρανσης στο ωραιότερο σημείο του προσώπου. Το εκχύλισμα από λευκά λουλούδια μειώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από αυτά, αλλά και τη χαλάρωση στα βλέφαρα. Το μίγμα Τετραπεπτιδίων, που επίσης περιέχει, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Το εκχύλισμα ιβίσκου προσφέρει νεανική όψη, ενώ τα σφαιρίδια υαλουρονικού «γεμίζουν» τις ρυτίδες και η βιταμίνη Ε επαναφέρει τη χαμένη λάμψη.