Skype call: 7 beauty μυστικά για να είσαι όμορφη όταν δουλεύεις από το σπίτι!

Κάνω αυτή τη δουλειά περίπου δεκαπέντε χρόνια, έχω γράψει σχεδόν τα πάντα αλλά αυτό είναι ένα θέμα που δεν περίμενα να κάνω ποτέ. Αλλά (δις) αυτή εδώ η στήλη είναι ζωντανή, ευέλικτη, real και οφείλει να προσαρμόζεται στις υπάρχουσες συνθήκες. Η βασική συζήτηση, λοιπόν, στις μέρες μας είναι ο κορονοϊός (προφανώς!) και πολλές εταιρίες έχουν πάρει την απόφαση οι εργαζόμενοι να δουλεύουν από το σπίτι. Επίσης, πλέον πολλά μαθήματα και meeting γίνονται με skype call που σημαίνει ότι δεν είσαι στην απομόνωση αλλά βλέπεις κόσμο. Από κάτω, λοιπόν, μπορείς να φορέσεις την πυτζάμα σου! Πάνω, όμως, σου έχω αυτά τα tips για να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη αφήνοντας παράλληλα την επιδερμίδα σου να ξεκουραστεί, εκμεταλλευόμενη αυτό το διάστημα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις full makeup.

1.Βάλε το laptop σου μπροστά από ένα παράθυρο

Το φως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο και όχι μόνο για να βγάλεις τις τέλειες selfie αλλά και να κάνεις και ένα σημαντικό skype call! Πήγαινε στο πιο φωτεινό δωμάτιο του σπιτιού σου και βάλε το laptop σου μπροστά από το παράθυρο. Ελπίζουμε μόνο εκείνο το skype call να γίνει πρωί και όσο υπάρχει ακόμη το τέλειο daylight.

2.Φόρεσε ένα φωτεινό top

Επίλεξε χρώματα που σε φωτίζουν και μείνε μακριά από σκούρα χρώματα ειδικά αν έχεις μαύρα μαλλιά που θα πέφτουν επίσης πάνω στην μαύρη μπλούζα σου. Οποιοδήποτε παστέλ χρώμα είναι ιδανικό για την εποχή. Μην ξεχνάς, είναι άνοιξη!

3.Μην κάνεις full makeup αλλά βάλε μια βιταμίνη C (και από πάνω ενυδατική)

Η δουλειά από το σπίτι είναι το τέλειο timing να αφήσεις την επιδερμίδα σου να ξεκουραστεί και να μείνεις μακριά από το full makeup. Ωστόσο, θέλεις να δείχνεις όμορφη και λαμπερή και να είσαι έτοιμη για εκείνο το skype call. Υπάρχει ένα προϊόν skincare που θα δώσει στο πρόσωπό σου τέλεια λάμψη και ξεκούραστη όψη και αυτό είναι η βιταμίνη C. Το διφασικό booster Άγριο Τριαντάφυλλο με Βιταμίνη C Korres είναι το αγαπημένο μας αφού περιέχει 15% βιταμίνη C και το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη, πρώτη στιγμή που το απλώνεις στην επιδερμίδα σου.

4. Χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά

Τα ανοδικά χτενισμένα φρύδια ξεκουράζουν το πρόσωπό σου και δίνουν την αίσθηση των ανορθωμένων χαρακτηριστικών. Το καλύτερο part, επίσης, είναι ότι μπορείς να κάνεις αυτή την κίνηση πανεύκολα χωρίς να αφιερώσεις χρόνο, ακόμη και στο πρώτο χτύπημα του skype call. Ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα είναι το Gimme Brow+ της Benefit (€29.95).

5. Βάλε έντονο κραγιόν

Αυτό είναι το αγαπημένο beauty trick της Alexa Chung η οποία όταν ξενυχτάει φοράει πάντα ένα έντονο κραγιόν για να αποπροσανατολίσει την προσοχή από τα ξενυχτισμένα μάτια της. Το trick το έχουμε υιοθετήσει κάποιες φορές και… μάντεψε! Όντως κάνει δουλειά. Δοκίμασε το Lip Comfort Oil Intense της Clarins το οποίο εκτός του ότι βάφει τα χείλη με ένα τέλειο χρώμα, τους κάνει και καλό αφού τα θρέφει χάρη στην ελαιώδη σύστατή του. Από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις η Intense Plum (€18.73).

6. Τοποθέτησε concealer τοπικά

 

Όπως είπαμε, απόφευγε το full makeup και τοποθέτησε τοπικά concealer στα σημεία που χρειάζεσαι κάλυψη όπως σε τυχόν κοκκινίλες, σπυράκια, στους μαύρους κύκλους κλπ. Επίσης, αυτό είναι ένα tip που αγαπούν οι Γαλλίδες έτσι κι αλλιώς! Τσέκαρε το Synchro Skin Self Refreshing Dual Tip Concealer της Shiseido (€33.50).

7. Βάψε τα νύχια σου

Ειδικά αν έχεις την τάση να εκφράζεσαι με τα χέρια σου! Σε ένα skype call σίγουρα θα χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου αρκετά για να εκφραστείς, οπότε φρόντισε να δείχνουν περιποιημένα. Το κόκκινο είναι αγαπημένη μας και all time classic επιλογή!

3… don’t για το skype call

@chiaraferragni

-Μην εμφανιστείς με τα ρόλεϊ στο κεφάλι! Είναι δουλειά κι ας την κάνεις από το σπίτι σου.

-Μην εμφανιστείς ενώ κάνεις πιστολάκι στα μαλλιά ή με βρεγμένα μαλλιά. Για τους ίδιους λόγους.

-Μην εμφανιστείς με μάσκα. Duh!

 

Read More

And More