Smashbox: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για το κορυφαίο brand μακιγιάζ που ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα!

Αν είσαι διαβασμένη σε θέματα ομορφιάς θα γνωρίζεις τη Smashbox, θα έχεις ζηλέψει οικτρά που πρέπει να ταξιδέψεις μέχρι το εξωτερικό για να αποκτήσεις τα υπερδιάσημα primer του brand και τώρα αυτό το νέο θα σου έχει φτιάξει ήδη τη μέρα/ την εβδομάδα/ το μήνα! Γιατί η Smashbox ήρθε στην Ελλάδα και μπορείς να τα αποκτήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Παρακάτω σου έχουμε τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για να πας στα καταστήματα διαβασμένη!

1. Είναι το πρώτο brand καλλυντικών που δημιουργήθηκε μέσα στα studio φωτογράφισης και συγκεκριμένα τα διάσημα Smashbox Studios του Los Angeles που που έχουν με την σειρά τους δημιουργηθεί από τους Dean και Davis Factor το 1990.


2. Ο Davis είναι διάσημος φωτογράφος μόδας και επωνύμων και μαζί με τον αδερφό του είναι εγγονοί του διάσημου Max Factor (!)

3. Το 2000 λανσάρεται το διάσημο Photo Finish Primer που ελαχιστοποιεί το ρετούς στις φωτογραφίσεις.


4. Η Lori Taylor είναι η Global Pro Lead Artist.

5. Tα προϊόντα της Smashbox υπάρχουν ήδη στην Αμερική, την τη Βραζιλία, τη Γαλλία, , τη Γερμανία, την Αγγλία, την Ιταλία και η Ελλάδα είναι ο έβδομος σταθμός.

6. Από τις αρχές Οκτωβρίου, δηλαδή από ΤΩΡΑ, θα μπορείς να βρεις τη Smashbox σε 22 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Hondos Center, attica και galerie de beaute.

7. Tα shop in shop της Smashbox ακολουθούν τις διεθνείς προδιαγραφές του brand και παραπέμπουν σε αυθεντικά στούντιο φωτογράφισης. Εκεί θα βρεις και το selfie ring για να βγάλεις τις πιο τέλειες- αψεγάδιαστες- ό,τι selfie.

8. Aποστολή του brand είναι να δημιουργεί προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν λύσεις στα προβλήματα της επιδερμίδας, εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα κάτω από όποιο φως και φοριούνται άνετα κάθε μέρα, όλη μέρα!


9.Αν έπρεπε να αγοράσεις ένα μόνο προϊόν, ξεκίνησε την συλλογή σου από το Photo Finish foundation primer που είναι παγκόσμιo best seller και no1 σε πωλήσεις στην Αμερική (στην Αμερική ξέρουν).

10.Ξέχασέ το! Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό! Δες εδώ με ποιο Smashbox προϊόν έχει εμμονή ένα από τα διασημότερα μοντέλα τώρα (κι εμείς!) και βαλ΄το επίσης στη λίστα σου!

Read More

And More