Smile looks good on you! Απόκτησε το πιο λευκό χαμόγελο και κέρδισε δώρα από τη Yotuel!

Αυτό το καλοκαίρι, το αστραφτερό χαμόγελο σε συντροφεύει όπου και αν βρίσκεσαι… με τα καλοκαιρινά Δώρα της YOTUEL: της premium ολοκληρωμένης σειράς λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας!

Επισκέψου τα καταστήματα HONDOS CENTER και με την αγορά μίας καλλυντικής οδοντόκρεμας YOTUEL all in one + μιας λευκαντικής πένας YOTUEL pen ή ενός ΥOTUEL 7 hours whitening kit παίρνεις Δώρο μια πολυτελή πετσέτα θαλάσσης για.. βουτιές με το πιο λευκό και αστραφτερό σου χαμόγελο!

ΥOTUEL 7 hours whitening kit
Το ΥOTUEL 7 hours whitening kit είναι το νέο σύστημα λεύκανσης για χρήση στο σπίτι, το οποίο περιέχει τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%) συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι στα μασελάκια λεύκανσης δοντιών και προσφέρει έως 8 τόνους πιο λευκά δόντια σε 7 μόνο εφαρμογές!
Περιλαμβάνει 7 εφαρμογές της 1 ώρας με ευπροσάρμοστα στη γνάθο μασελάκια για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στην εφαρμογή
ΥOTUEL all .in .one
Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:
Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή. Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με ασβέστιο, φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο και προστατεύει.
YOTUEL pen
Το YOTUEL pen καινοτομεί στη φροντίδα και την προστασία της στοματικής υγιεινής, αποτελώντας ένα εύχρηστο teeth gloss για λεύκανση σε κάθε στιγμή της ημέρας.


Read More

And More