So far so good! Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μας διάσημες μεταμορφώσεις για το 2019!

Σοφές κουβέντες από σοφές γυναίκες, μια εκ των οποίων και η εξής: μια γυναίκα που αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της είχε πει ο Coco Chanel. Και αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο θα περιμένουμε μεγάλες αλλαγές από την Kim Kardashian, την Priyanka Chopra, την Zendaya και πολλές, πολλές ακόμη που θα δεις εδώ. Αλλά ακόμη και αν δεν πρόκειται να αλλάξουν την ζωή τους, μας αρκεί που άλλαξαν τα μαλλιά τους και μας έδωσαν υπέροχο inspo!

Scroll down για να δεις ποιες είναι οι αγαπημένες μας διάσημες μεταμορφώσεις για το 2019!

Kim Kardashian

 

Η Kim Kardashian κινείται συνήθως σε δύο επιλογές όταν αλλάζει τα μαλλιά της: από μακριά τα κάνει καρέ (και το αντίστροφο) και από καστανά τα κάνει ξανθά (ομοίως). Η πιο πρόσφατη, όμως, αλλαγή της ξέφυγε αρκετά από αυτό το μοτίβο αφού έβαψε τα μαλλιά της ένα υπέροχο ψυχρό καστανό που μας αρέσει πολύ. Δια χειρός Chris Appleton.

Ashley Graham

Κατά το παρελθόν η Ashley Graham φλέρταρε συχνά- πυκνά με το καρέ και να που ήρθε η στιγμή να τα κόψει! Το αποτέλεσμα την δικαίωσε αφού το νέο της καρέ της πηγαίνει πολύ και την κάνει να δείχνει fresh και πολύ updated.

Khloe Kardashian

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Khloe Kardashian που πήγε από τα πολύ μακριά μήκη (σε νύχια και μαλλιά!) στα πιο κοντά και της πηγαίνει πολύ.

Zendaya

Η Zendaya που είναι hair chameleon αλλά μόνο σε επίπεδο πειραματισμού με περούκες και χτενίσματα, έβαψε τα μαλλιά της ένα φλογερό κόκκινο που της πηγαίνει πολύ! Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία του Spider Man στην οποία, κατά πάσα πιθανότητα, θα υποδυθεί την Mary Jane.

Rihanna

Είχαμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε την Rihanna με boxer braids και επιτέλους μας έκανε το χατίρι! Το νέο της look μας αρέσει πολύ και θέλουμε να το κρατήσει. Συμφωνείς;

Kaia Gerber

Είναι το πιο fresh κορίτσι αυτή τη στιγμή και το κοντό bob της με τον γαλλικό αέρα της έδωσε ακόμη περισσότερους πόντους freshness. We love you Kaia!

Hilary Duff

Μετά και την γέννηση του δεύτερου παιδιού της η Hilary Duff ανανεώθηκε πολύ! Έτσι από το dirty blonde και τα σχεδόν αδιάφορα waves πήγε σε αυτό το τέλειο κούρεμα και χρώμα που για εμάς περιγράφεται με δύο λέξεις ως hair goal!

Priyanka Chopra

Η full in love Priyanka Chopra ανανέωσε τα μαλλιά της προσθέτοντας ανοιχτόχρωμα highlights στο τελείωμά τους.

Ariana Grande

Η Ariana Grande άφησε πίσω το signature ponytail της για χάρη ενός πιο ενήλικου look.

January Jones

Και η January Jones μπήκε στο club του bob κουρέματος και της πηγαίνει πολύ!


Read More

And More