Soooo sexy! Ο Δ. Γιαννέτος μας είπε μόλις πώς να αντιγράψουμε το beauty look της M. Menounos στις Χρυσές Σφαίρες!

Είμαστε κάτι (λίγες) ώρες μετά τις Χρυσές Σφαίρες. Και κάποια ααααααπειρα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγιναν. Αλλά να που όταν πρόκειται για την beauty ενημέρωσή σου εμείς κάτι τέτοια τα αγνοούμε.

Όσον αφορά την beauty ενημέρωσή σου, τώρα: η Maria Menounos είχε ένα από τα πιο sexy beauty looks στο red carpet των Golden Globes δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου (βεβαίως, βεβαίως!). Και το να πάρω όλα τα beauty tips και τα βήματα που έκανε α-κρι-βώς ήταν μόνο μερικά κλικ μακριά. Και να τι μου είπε ο make up artist- hair stylist που ξέρει πώς να μας κάνει να δείχνουμε θηλυκές και sexy όσο λίγοι. Πολύ λίγοι!

Το make up

“Το μακιγιάζ της Maria το εμπνεύστηκα από το catwalk του οίκου Chanel για την σεζόν Spring- Summer 2015. Μιας και το φόρεμα ήταν πολύ edgy από μόνο του επέλεξα να κρατήσω ήπιους τόνους στο make up προσθέτοντας ένα hint από γυαλάδες ψηλά στα ζυγωματικά και στα μάτια, ενώ το κλειδί του μακιγιάζ ήταν τα καλοσχηματισμένα φρύδια“.

Τα μαλλιά

“Η έμπνευση για τα μαλλιά προήλθε από το fashion show του οίκου Zac Posen για την σεζόν Spring- Summer 2015 και το wet look. Θεώρησα ότι με αυτό το φόρεμα ήταν το μόνο look που ταίριαζε. Και αφού ολοκλήρωσα το hair styling χρησιμοποιώντας το Oribe Texturizing Spray και πάντα L’Oreal Paris gel για μεγάλη διάρκεια στο wet look, πέρασα στο μακιγιάζ που τελικά κατέληξα στο φυσικό που είπαμε με τα έντονα φρύδια. Δηλαδή, έκανα πρώτα το hair styling και μετά τα μαλλιά”.

Κι ένα detail από την beauty προετοιμασία…

“Αρχικά είχα σκεφτεί να της κάνω ένα edgy smokey στα μάτια. Αυτή η αλλαγή έγινε τελευταία στιγμή πριν τα Globes που είπα στην Maria ότι προτιμώ να της δώσω αυτό το αβίαστο look σαν να βγήκε μόλις από μια βουτιά στη θάλασα και η ίδια αμέσως συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Γενναίες δόσεις lip gloss ολοκλήρωσαν το look της!”.

Stay tuned γιατί αυτή την στιγμή πληκτρολογούνται παράλληλα (ναι, παράλληλα!) κάποια ακόμη άρθρα για τα beauty looks των Golden Globes. Αλλά μέχρι τότε ας κάνουμε focus στο beauty look της Menounos. Και πες: αν δεν είναι το wet look το πιο sexy hair styling, τότε… τι;

Read More

And More