Σοβαρά τώρα; Δες τι κάνουν οι Βραζιλιάνες στο σώμα τους!

Fact: οι ραγάδες είναι κάτι ανθρώπινο και αν είσαι άνθρωπος είναι πολύ πιθανό να έχεις και ραγάδες. Στο κάτω- κάτω ραγάδες έχουν ακόμη και οι άγγελοι της Victoria Secret (δες εδώ τις αρετουσάριστες φωτό που κυκλοφόρησαν) που πληρώνονται για να κάνουν γυμναστική δέκα ώρες την ημέρα, πόσω μάλλον εμείς που πληρωνόμαστε για να καθόμαστε σε μια καρέκλα δέκα ώρες την ημέρα (ok, κανείς δεν μας πληρώνει ακριβώς γι’αυτό!).

Αν, όμως, έχεις ραγάδες και θέλεις να τις ξεφορτωθείς, γιατί μιλάμε για το σώμα σου και το σώμα του ο καθένας μπορεί να το διαχειρίζεται όπως-ακριβώς-θέλει (!), υπάρχει ένας τρόπος που ούτε ποτέ είχες φανταστεί. Τα tattoo!

Ένας βραζιλιάνος tattoo artist, ο Rudolph Torres, ξεκίνησε να κάνει tattoo πάνω στις ραγάδες χρησιμοποιώντας μελάνι ίδιου χρώματος με αυτό της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα before- after είναι θεαματικό, η δουλειά του tattoo artist έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα και τα ραντεβού κλείνονται το ένα μετά το άλλο!


Κι ένα βίντεο από την διαδικασία…


Στην ερώτηση, τώρα, αν αξίζει τον κόπο να α) κλείσεις εισητήριο β) κλείσεις ραντεβού γ) πας στην Βραζιλία για να κάνεις αυτό στις ραγάδες σου θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου κάποια πράγματα όπως το ότι το tattoo είναι κάτι μόνιμο και αν το αποτέλεσμα τελικά δεν σου αρέσει ή δεν ήταν αυτό που περίμενες θα πρέπει να ζήσεις με αυτό. Για πάντα. Σε ολόκληρη τη ζωή σου.

Τι λες;

Read More

And More