Σοβαρά τώρα; Η Gwyneth Paltrow μας συμβουλεύει να κάνουμε ατμοθεραπεία… εκεί κάτω!

Η Gwyneth Paltrow για κάποιους (τους περισσότερους κάποιους!) είναι βαρετή. Όμως, για έναν λόγο ασκεί τεράστια beauty επιρροή στα κορίτσια εκεί έξω.

Είπε για το oil pulling και την λεύκανση δοντιών με το λάδι καρύδας και όλες πήγαμε να πάρουμε λάδι καρύδας (μέχρι κι εγώ που στα αυτιά μου φτάνουν πολλά τέτοια ανορθόδοξα beauty tips και συνήθως δεν πείθομαι!).
Κάτι σου έκανε το oil pulling; Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα.

Και μετά είπε πως πρέπει να μην κάνουμε αποτρίχωση εκεί κάτω, αυτό που είπε πήρε το όνομα bush trend και τελικά έγινε… trend.
Κάτι σου έκανε και το bush trend; Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα.

Αλλά οι αναφορές της Gwyneth Paltrow στο εκεί κάτω δεν εξαντλούνται στο bush trend. Μόλις λίγες μέρες πριν η Gwyneth έγραψε στο blog της (λέγεται Goop) για το Tikkun Spa, ένα spa στο Los Angeles που σύμφωνα με την Gwyneth είναι κορεάτικο και ξεπερνάει όλα τα spa του κόσμου σε ένα άλλο επίπεδο. Σε αυτό το spa, λοιπόν, η ίδια κάνει ατμοθεραπεία γεννητικών οργάνων (wtf????) και μάλιστα προτείνει σε όσους μένουν στο LA να το επισκεφτούν και να το κάνουν!

“Κάθεσαι σε κάτι που μοιάζει με μικρό θρόνο και με έναν συνδυασμό υπέρυθρων και ατμών καθαρίζεται η μήτρα σου. Είναι κάτι που σου προσφέρει μεγάλη ενεργειακή απελευθέρωση. Δεν είναι απλώς ένα ντους με ατμό. Ρυθμίζει τις ορμόνες! Αν μένεις στο LA πρέπει να το κάνεις!”.

Για την ιστορία (ή αν βρεθείς ποτέ στο LA) η θεραπεία λέγεται V-steam και ο θρόνος για τον οποίο μίλησε η Gwyneth πρέπει να είναι αυτός που βλέπεις παρακάτω (γιατί με την παρακάτω photo η Gwyneth συνόδευσε το άρθρο της…)

Τι λες; Θα το έκανες; Αλήθεια.

Read More

And More