Σπυράκια και σημάδια ακμής: αυτό είναι το πιο έξυπνο κόλπο για να τα καλύπτεις!

Μέσα σε αυτήν εδώ τη στήλη θα έχεις διαβάσει άπειρα άρθρα για την ακμή, τα σημάδια ακμής, πώς να την καλύψεις, τι να κάνεις για να την θεραπεύσεις κι ένα σωρό ακόμη. Για δύο λόγους: γιατί η ακμή τα τελευταία χρόνια χτυπάει πολλές 30plus και για έναν ακόμη: είμαι 30plus και παθούσα.

Κάπως έτσι, λοιπόν, τα video tutorials για το πώς να καλύψεις τα σημάδια ακμής είναι… my thing. Και, πίστεψέ με, έχω δει εκατοντάδες τέτοια tutorials αλλά κανένα από τα εκατοντάδες δεν συγκρίνεται με αυτό που θα δεις εδώ! Λέγεται Desi Perkins, είναι η makeup artist που βλέπεις παραπάνω και δεν υποψιάζεσαι ότι κάτω από το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της κρύβεται και το… παρακάτω!

Η ίδια έχει ακμή αλλά έχει εφεύρει ένα πανέξυπνο κόλπο για να καλύπτει κάθε ίχνος της. Ποιο είναι το κόλπο αυτό; Αφού βάλει concealer, makeup, λίγο concealer ακόμη και αφού κάνει το blending και πουδράρει παίρνει ένα πολύ λεπτό και μακρύ τρίχινο πινέλο, το περνάει σε μια καφέ ματ σκιά και πηγαίνει και ζωγραφίζει από πάνω τα σημάδια και τα σπυράκια. Έτσι, κάτω από τις καφέ τελίτσες που μοιάζουν με ελιές και που βλέπεις στην δεξιά photo δεν θα υποψιαζόσουν ποτέ ότι υπάρχουν σημάδια ακμής.

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που εδώ στο TLIFE αναφέρουμε αυτό το trick. Σε παλιότερο how to που σου έχουμε δείξει εδώ σου έχουμε μάθει πώς να ζωγραφίζεις ψεύτικες φακίδες πάνω από τη βάση σου με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σου να φαίνεται φυσικά λαμπερή και αψεγάδιαστη, σαν να μην φοράς ίχνος makeup!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ TIP ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΚΙΔΕΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ MAKEUP ARTIST ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΠΑΤΗΣΕ PLAY ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Read More

And More