Σπυράκια, ρυτίδες, αφυδάτωση; Από το 2017 θα ξεφορτώνεσαι τις ατέλειες με το κινητό σου!

Ένα από τα δυσκολότερα tasks σε σχέση με την ομορφιά είναι να έχεις την τέλεια επιδερμίδα. Συνήθως επενδύεις εκατοντάδες ευρώ σε προϊόντα τα οποία δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα σε οδηγήσουν σε μια επιδερμίδα όπως την έχεις φανταστεί (χωρίς σπυράκια, στην δική μου περίπτωση!). Όμως, να που όπως σου έχω πει, όλες οι beauty καινοτομίες που δίνουν λύση έρχονται από την Κορέα και φυσικά κάτι θα είχαν σκεφτεί και γι’αυτό!

Σύμφωνα με το Vocativ η Samsung θα παρουσιάσει στην έκθεση Consumer Electronics 2017 που θα γίνει τον άλλο μήνα δύο συσκευές οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω στον κόσμο της ομορφιάς!

Το πρώτο προϊόν- συσκευή λέγεται Lumini και δουλειά του είναι να ανιχνεύει σπυράκια, ρυτίδες, πανάδες, διεσταλμένους πόρους, κοκκινίλες και περίσσια σμήγματος. Ουσιαστικά, αυτό που κάνει αυτή η συσκευή είναι να στέλνει φωτογραφίες στο κινητό σου και έπειτα από την απαραίτητη ανάλυση σου δίνεται μια λίστα με προϊόντα που μπορεί να σε βοηθήσουν καθώς και μια λίστα από προτεινόμενους δερματολόγους.

Το δεύτερο προϊόν- συσκευή λέγευαι S-skin και μέσα από αισθητήρες μετράει το πόσο ενυδατωμένη είναι η επιδερμίδα, τις κοκκινίλες και την μελανίνη. Επίσης, η συσκευή αυτή συνοδεύεται από patches τα οποία συνδέονται με το κινητό σου και μέσω νανοτεχνολογίας συσφίγγουν, λευκαίνουν και διορθώνουν τυχόν ατέλειες που έχει η επιδερμίδα σου.

Παρακάτω στα βίντεο μπορείς να έχεις μια καλύτερη εικόνα από αυτή που σου περιέγραψα εγώ με τις ελάχιστες (εεεχμ καθόλου) γνώσεις μου περί τεχνολογίας.

Info για το πότε ή αν θα είναι διαθέσιμη αυτή η συσκευή στην Ελλάδα ή πόσο μπορεί να κοστίζει είναι ακόμη άγνωστα αλλά αν θέλεις τέλεια επιδερμίδα θα πρέπει να ξεκινήσεις ήδη να κάνεις τις οικονομίες σου!

Read More

And More