Σταμάτα να ψάχνεις! Εδώ θα βρεις το τέλειο προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου σου!

Μου αρέσουν πολύ τα gallop και είναι κάτι που κάνω συχνά πυκνά εδώ στο γραφείο. Σε ένα τέτοιο gallop, λοιπόν, ανακάλυψα ότι οι περισσότερες από τις συναδέλφους μου δεν έχουν βρει εκείνο το τέλειο προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπό τους γιατί “ξυπνάω πάντα με μάσκαρα κάτω από τα μάτια”! Ή γιατί “το gel που χρησιμοποιώ για να πλένω το πρόσωπό μου με… τραβάει!”.

Και με δεδομένο ότι η ζωή στο γραφείο είναι ο μικρόκοσμος μιας ζωής που “συμβαίνει” εκεί έξω, είμαι σίγουρη ότι εσύ τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές ταυτίστηκες με κάτι από τα παραπάνω ή/και όλα! Αυτό το άρθρο γράφεται γιατί έχω ένα πολύ καλό νέο να μοιραστώ μαζί σου: η Korres μόλις κυκλοφόρησε μερικά νέα προϊόντα που έφτασαν λίγες μέρες πριν στο γραφείο, τα τεστάραμε εντατικά και αυτή την στιγμή είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω: Σταμάτα να ψάχνεις! Γιατί εδώ θα βρεις το τέλειο προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου σου, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο της επιδερμίδας σου! Scroll down και ανακάλυψέ το μαζί μας!

Αν ξυπνάς κάθε πρωί με ίχνη μάσκαρα στα μάτια σου!

Η θρυλική σειρά Korres Άγριο Τριαντάφυλλο η οποία δίνει, μεταξύ πολλών άλλων, λάμψη στην επιδερμίδα, μόλις εμπλουτίστηκε με ένα ολοκαίνουργιο προϊόν! Το Λάδι Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ Άγριο Τριαντάφυλλο είναι ένα απαλό λάδι καθαρισμού με αληθινά πέταλα που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, ακόμη και ίχνη από αδιάβροχη μάσκαρα! Το καλύτερο, όμως, όλων είναι ότι δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας στην επιδερμίδα (το χρησιμοποιώ εντατικά την τελευταία εβδομάδα) και ξεπλένεται πανεύκολα. Και κάτι τελευταίο: πέρα από το λάδι Άγριου Τριαντάφυλλου περιέχει και βιταμίνη C, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση.

Αν το προϊόν που χρησιμοποιείς για τον καθαρισμό του προσώπου σου σε… τραβάει!

Τον τελευταίο καιρό έχει μπει στην ζωή μας μια λέξη την οποία ακούμε συχνά- πυκνά: το μικροβίωμα. Με πολύ απλά λόγια, πρόκειται για το ισοζύγιο των καλών και κακών βακτηρίων που ζουν στην επιδερμίδα μας. Ο λόγος δε, που νιώθεις την επιδερμίδα σου κάποιες φορές να σε τραβάει είναι γιατί ακριβώς αυτό το ισοζύγιο διαταράσσεται και το μικροβίωμα “χαλάει”. Εδώ, λοιπόν, χρειάζεσαι ένα προϊόν που να σέβεται την επιδερμίδα σου και αυτό δεν είναι άλλο από την νέα Κρέμα Καθαρισμού Ελληνικό Γιαούρτι Korres. Περιέχει στη σύνθεσή του γιαούρτι το οποίο με την σειρά του είναι πλούσιο σε προβιοτικά, δηλαδή “καλών βακτηρίων” που εξασφαλίζουν την υγρασία στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην διαταράσσει το μικροβίωμα και άρα να μην σε τραβάει.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και έχεις ανάγκη από ένα προϊόν που καθαρίζει χωρίς να… ερεθίζει!

Όσες έχουμε λιπαρή επιδερμίδα πέφτουμε πάντα στην εξής παγίδα: χρησιμοποιούμε “σκληρά” προϊόντα με αποτέλεσμα να στερούμε από την επιδερμίδα μας ακόμη και τα καλά έλαια, αυτά που χρειάζεται. Έτσι, μια λιπαρή επιδερμίδα γίνεται ακόμη πιο λιπαρή (το beauty… φαινόμενο είναι γνωστό και ως rebound). Σε αυτή την περίπτωση, λοιπόν, θα χρειαστείς ένα προϊόν που να καθαρίζει αλλά να παραμένει ευγενικό με την επιδερμίδα σου. Το Ρόδι Gel Καθαρισμού είναι αυτό το προϊόν αφού χάρη στο ρόδι, το πράσινο τσάι και το σαλικυλικό οξύ που περιέχει καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει το σμήγμα και όλα αυτά χωρίς να “αφυδατώνει” την επιδερμίδα.

Τώρα ξέρεις ποιο προϊόν φτιάχτηκε για εσένα! Δεν μένει παρά να το αποκτήσεις.

Last chance info: στις ανανεωμένες θρυλικές σειρές Άγριο Τριαντάφυλλο, Γιαούρτι και Ρόδι Korres θα βρεις και άλλα νέα προϊόντα όπως λοσιόν, μάσκες και κρέμα για να ολοκληρώσεις το skincare routine σου.

 

Read More

And More