7 προϊόντα που θα σου δώσουν πρόσωπο- φεγγάρι!

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου είναι α) η μεγαλύτερη πανσέληνος εδώ και 60 περίπου χρόνια αφού το φεγγάρι θα δείχνει υπερβολικά φωτεινό και κοντά στη γη β) λέγεται και mourning moon (πένθιμο φεγγάρι) και γ) είναι η πανσέληνος που, όπως λένε θα φέρει τις περισσότερες αλλαγές στη ζωή μας. Και η αλήθεια είναι πως δεν πολυπιστεύω σε αυτά αλλά να που υπήρξε καταιγισμός πληροφορίας σε σχέση με αυτή την πανσέληνο, η οποία λέει μας επηρεάζει με έναν τρόπο όλους και το beauty δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση!

Κάπως έτσι προέκυψε αυτό το σχετικό (άσχετο) θέμα: πώς θα αποκτήσεις πρόσωπο φεγγάρι. Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει 7 προϊόντα- βήματα ή αλλιώς 7 αλλαγές που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στον τρόπο που φροντίζεις την επιδερμίδα σου πριν βγεις στον έξω κόσμο!

1. Κάνε σωστό καθαρισμό!

Θα έβαφες ποτέ τα νύχια σου χωρίς να έχεις ξεβάψει την προηγούμενη στρώση χρώμα; Ή μήπως θα έκανες styling στα μαλλιά σου χωρίς να τα έχεις λούσει ποτέ; Κάπως έτσι λειτουργεί και η επιδερμίδα μας! Το Άλφα και το Ωμέγα για να είναι όμορφη και φωτεινή είναι ο σωστός καθαρισμός. Αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω είναι οοοολα τα υπόλοιπα γράμματα! Μια συσκευή καθαρισμού όπως η Mia Fit της Clarisonic μπορεί να κάνει θαύματα αφού καθαρίζει έως και 50 φορές καλύτερα σε σχέση με τον απλό καθαρισμό! Επίσης, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και άρα η επιδερμίδα δεν δείχνει θαμπή ενώ παράλληλα χάρη στο μασάζ που κάνει η κεφαλή διεγείρεται η μικροκυκλοφορία και το πρόσωπο αποκτά ένα τέλειο χρώμα υγείας.

2. Διατήρησε το πρόσωπό σου super ενυδατωμένο!


Πριν προχωρήσεις στο μακιγιάζ κάνε οπωσδήποτε μασάζ στο πρόσωπό σου με την ενυδατική σου. Το πρόσωπο πρέπει να είναι ενυδατωμένο και λαμπερό προτού απλώσεις το make up. Επίσης, μια φορά την εβδομάδα μπούσταρε την επιδερμίδα σου κάνοντας μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και αντιγήρανσης! Ορκιζόμαστε στη μάσκα εντατικής φροντίδας με υαλουρονικό οξύ της Magic Stripes (€42.34) που θα βρεις στην makemeup.gr

3. Ναι στο fullmoon όχι στην… full κάλυψη!

Το να έχεις πρόσωπο φεγγάρι είναι το ακριβώς αντίθετο από το να πάρεις γενναίες δόσεις make up και να δημιουργήσεις αυτό το εφέ μάσκας στο πρόσωπό σου. Αντίθετα, πρέπει να δουλέψεις τοπικά με ένα concealer στα σπυράκια και χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να κάνεις blending. Λατρεύουμε το Candleglow concealer & highlighter της Laura Mercier (€32.30) που είναι δύο σε ένα! Τοποθέτησέ το επίσης στα πλαϊνά της μύτης και των χειλιών για να σβήσεις τα σημάδια του χρόνου αλλά και κάτω από τα μάτια για να δώσεις φως!

4. Κι αν έχω… full ατέλειες;


Σε αυτή την περίπτωση διόρθωσε πάλι τοπικά τις όποιες ατέλειες, ή τουλάχιστον εκείνες που φαίνονται εντονότερες και για την επιδερμίδα σου συνολικά προτίμησε ένα προϊόν σε μορφή BB ή CC που να έχει ελαφριά και ενυδατική σύνθεση και παράλληλα ο τόνος της να γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Η Complexion Correcting Care CC cream της Embryolisse (€28.20) είναι αγαπημένο μας προϊόν.

5. Λάμψε!

Έχε στο μυαλό σου το εξής: κανένα μοντέλο δεν γεννήθηκε με την τέλεια λάμψη στο πρόσωπό του. Είναι όλο αποτέλεσμα του σωστού προϊόντος και της σωστής τοποθέτησής του. Πάρε ένα προϊόν λάμψης και δούλεψέ το ψηλά στα ζυγωματικά, στα κόκκαλα της των ματιών, δηλαδή κάτω και πάνω από τα φρύδια, στην κορυφή της μύτης, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και στο V των χειλιών. Το αποτέλεσμα θα είναι ultra sexy! Από τα προϊόντα λάμψης που έχουμε τεστάρει και που μας αρέσει το εφέ τους είναι το Watt’s Up της Benefit (€34.80).

6. Blot! Blot! Blot!

Η ισορροπία ανάμεσα στο λαμπερό πρόσωπο και το… λιπαρό πρόσωπο είναι πολύ λεπτή. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα απομάκρυνε το σμήγμα που εκκρίνεται κατά την διάρκεια της ημέρας με ένα ειδικό blotting προϊόν. Και το Bloterazzi της Beautyblender (€18.10) είναι ό,τι καλύτερο τεστάραμε τελευταία!

7. (Don’t) Mist it!

Αν μέσα στην διάρκεια της ημέρας το πρόσωπό σου γίνεται θα μπό και χάνει τη λάμψη του αφού απορροφήσεις τη λιπαρότητα ψέκασέ το με ένα face mist! Αν βρίσκεις το αποτέλεσμα πολύ λαμπερό μπορείς από πάνω να ταμπονάρεις με ένα χαρτομάντηλο. Το Avene είναι από τα αγαπημένα μας face mist γιατί κάνει και καλό!

Read More

And More