Bath oil: Το προϊόν που μετατρέπει το μπάνιο σου σε spa

Τα έλαια είναι αγαπημένα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Είμαι σίγουρη ότι τα λατρεύεις ειδικά το καλοκαίρι μιας και αναδεικνύουν το μαύρισμα σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αν δε, έχει glitter στη σύνθεση του ακόμη καλύτερα. Επίσης είναι εκείνα που σε σώζουν αν ταλαιπωρείσαι από ξηρότητα τόσο στο σώμα όσο και το πρόσωπο. 

Στο συγκεκριμένο όμως post θα σου συστήσω το bath oil που μετατρέπει το μπάνιο σου σε spa. Οι ιδιότητες του θα σε αφήσουν άφωνη μιας και δεν πρόκειται απλά για ένα προϊόν καθαρισμού.

Κράτησε σημειώσεις: Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, λάμψη, απομακρύνει τυχόν ερεθισμούς και αφήνει ένα τέλειο άρωμα που διαρκεί όλη την ημέρα. 

Αρκεί μικρή ποσότητα για να απελευθερωθούν όλες οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου και το μόνο που μένει είναι να αποκτήσεις εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο. 

Jo Malone London Lime Basil & Mandarin Bath Oil: Έλαια από βασιλικό και μανταρίνι που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αφήνοντας μοναδική απαλότητα στο δέρμα. 

L’occitane Almond  Shower Oil: Ένα προϊόν που μεταμορφώνεται σε μεταξένιο γαλάκτωμα καθαρισμούς αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με το νερό. Χαρίζει απαλότητα και θρέψη της επιδερμίδα και ένα απίθανο άρωμα που συνδυάζει τα αμύγδαλα με τη βανίλια. Το βασικό του συστατικό είναι το έλαιο αμυγδάλου πλούσιο σε λιπαρά οξέα και ωμέγα 9 που απαλύνουν το δέρμα και το προστατεύουν από την αφυδάτωση.

Laura Mercier Neroli du Sud Aromatic Bath & Body Oil: Ένα θρεπτικό λάδι σώματος που περιέχει στη σύνθεση του φυσικά εκχυλίσματα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά τα οποία κλειδώνουν την υγρασία και βελτιώνουν ορατά την ανθεκτικότητα του δέρματος χαρίζοντας υγιή όψη και λάμψη.

Diptyque Shower Oil Do Son: Οι από νότες τουμπερόζας, άνθος πορτοκαλιάς και γιασεμί θα σε ταξιδέψουν. Τη σύνθεση ολοκληρώνουν οι σπόροι βερίκοκου που θρέφουν και καθαρίζουν το δέρμα σε βάθος. 

Rituals The Ritual of Mehr – Shower Oil:  Μια απαλή σύνθεση που συνδυάζει τα πλούσια θρεπτικά έλαια με αναζωογονητικά συστατικά όπως γλυκό πορτοκάλι και ξύλο κέδρου. Σώμα και πνεύμα ενεργοποιούνται ενώ απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

Photo: iStock

 

 

Read More

And More