Body Balm: Το βάλσαμο που χαρίζει ενυδάτωση, απαλότητα και υπέροχο άρωμα στο δέρμα

Το δέρμα στο σώμα αν και δεν είναι εκτεθειμένο πλέον στον ήλιο συνεχίζει να έχει ανάγκη από πλούσια ενυδάτωση και θρέψει. Τι κι αν η θερμοκρασία είναι ακόμη σχετικά υψηλή; Καλό είναι να το προετοιμάσεις για τα κρύα που πλησιάζουν. Ο καλύτερος τρόπος είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης σώματος με πολλαπλή δράση. 

Που σημαίνει ότι προσφέρει, εκτός από την απαραίτητη υγρασία, απαλότητα, απαλό άρωμα αλλά και άνεση. Όλα αυτά σου τα προσφέρει το κατάλληλο body balm. Ένα βάλσαμο δηλαδή για το δέρμα που θα το κρατήσεις λαμπερό και με υγιή όψη. 

Tip: Το εφαρμόζεις μετά το ντους και αφού έχεις ταμπονάρει με την πετσέτα το δέρμα. Καλό είναι να μην είναι απόλυτα στεγνό ώστε να απορροφηθεί το προϊόν ευκολότερα. 

Λίγο πριν το αποκτήσεις δες τα αγαπημένα μου. Επιλέγεις εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σου. 

Sephora Collection All Day Body Hydrator Moisturising Balm Shea Butter: Παρασκευασμένο από 93% συστατικά φυσικής προέλευσης και χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης θρέφει, χαρίζει απαλότητα εξαφανίζοντας την αίσθηση τραβήγματος. Με μη λιπαρή υφή και τέλειο άρωμα περιέχει στη σύνθεση του βούτυρο καριτέ και βούρυτο μάνγκο που καταπραΰνουν και κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο όλη την ημέρα. 

Aesop Rind Concebtrate Body Balm:  Με απίθανο άρωμα εσπεριδοειδών αφήνει μια έντονη αίσθηση δροσιάς, ενυδατώνει και  καταπραΰνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Jo Malone London Vitamin e Body Balm: Ένα πολυτελές βάλσαμο- θεραπεία θρέψης και ενυδάτωσης με βιταμίνη Ε στη σύνθεση του που ευθύνεται για τη θρέψη και λάμψη του δέρματος. 

L’ Occitane Almond Delightful Body Balm: Ιδανικό και για μασάζ και με εξαιρετική υφή που λιώνει κατά την εφαρμογή και γίνετια ένα με την επιδερμίδα. Αφήνει ένα μοναδικό πέπλο άνεσης και θρέψης χάρη στη σύνθεσή του που περιλαμβάνει βούτυρο αμυγδάλου και αμυγδαλέλαιου από την Προβηγκία. Το απαλό τους άρωμα αφήνει μια έντονη αίσθηση ευεξίας.

The Body Shop Sleep Bedtime Balm: Μια vegan σύνθεση με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι εμπλουτισμένο με 100% φυσικά και βιοδιασπώμενα αιθέρια έλαια λεβάντας από την Γαλλία και βετιβέρ από την Μαδαγασκάρη. Ταυτόχρονα περιέχει  οργανικό ελαιόλαδο από την Ιταλία και χειροποίητο βούτυρο καριτέ από την Γκάνα, συστατικά τα οποία προμηθεύεται το brand μέσω του προγράμματός Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. H συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλώσιμη με δοχείο και καπάκι από αλουμίνιο. 

Read More

And More