Αφρόλουτρο με άρωμα εξωτικών φρούτων

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι εσύ προσπαθείς να το φέρεις ένα βήμα πιο κοντά με τους πιο ευφάνταστους beauty τρόπους. Κι αν χρειάζεσαι βοήθεια σου προτείνω να αποκτήσεις άμεσα ένα αφρόλουτρο με άρωμα εξωτικών φρούτων που θυμίζουν τα αγαπημένα σου κοκτέιλ αλλά και τους προορισμούς που ονειρεύεσαι. 

Η καρύδα, βρίσκεται στην πρώτη θέση και ακολουθεί το ζουμερό και δροσερό mango. Μερικές μόνο σταγόνες στη μπανιέρα σου αρκούν για να χαρίσουν στο δέρμα σου την ωραιότερη εσάνς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τα 5 αγαπημένα μου αφρόλουτρα και να επιλέξεις εκείνο που θα τοποθετήσεις στο καλάθι των αγορών σου. 

Korres Guava Mango Αφρόλουτρο: Με τροπικό άρωμα guava και μια γλυκιά αίσθηση από φρέσκο μάνγκο πρόκειται για ένα αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, που βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας

Coco & Eve Glow Figure Smoothie Shower Gel Tropical Mango: Εμπλουτισμένο με βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, πρεβιοτικά και νερό καρύδας χωρίς θειικά άλατα, ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της γλυκό άρωμα και λάμψη που διαρκούν όλη μέρα. Παράλληλα ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και αυξάνει το μικροβίωμα, εξισορροπεί το pH χαρίζοντας έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

bioten Sweet Pleasure Cocoa & Macadamia: Με 100% Βιολογικό Shea Butter στη σύνθεση του βοηθά στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα. To Βούτυρο Κακάο, λιώνει στη θερμοκρασία του σώματος, προσφέρει θρέψη και φυσική λάμψη ενώ το έλαιο Macadamia, πλούσιο σε απαραίτητα ωμέγα λιπαρά οξέα, προσφέρει ενυδάτωση για μία αίσθηση λείου και μεταξένιου δέρματος. 

Nivea Coconut & Jojoba Oil:  Αφρόλουτρο με αναζωογονητικό συνδυασμό έλαιου jojoba και άρωμα από καρύδα που ξυπνά τις αισθήσεις σας, μετατρέποντας το καθημερινό μπάνιο σε μια στιγμή γεμάτη απόλαυση. Το pH του αφρόλουτρου είναι παρόμοιο με της υγιούς επιδερμίδας.

Dove Relaxing Jasmine Petals & Coconut Milk: Με φρέσκο άρωμα από πέταλα γιασεμιού και πλούσιο, κρεμώδες γάλα καρύδας ,προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης αφήνοντας το δέρμα απαλό. Με 100% ήπιους καθαριστικούς παράγοντες συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας και παράλληλα είναι ήπιο στο μικροβίωμα της. 

Read More

And More