Ανανεωμένη μετά τις διακοπές! 17 super ενυδατικά προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά!

Συνέχιζε να διαβάσεις αυτό το άρθρο ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε κάποια ξαπλώστρα και έχεις μέρες ακόμη διακοπών μπροστά σου! Γιατί όπως και τις διακοπές, αυτά τα προϊόντα και τα tips που θα διαβάσεις παρακάτω θα τα βρεις μπροστά σου!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν! Μετά το καλοκαίρι η επιδερμίδα του σώματος και του προσώπου μας καθώς και τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από μια νέα αρχή. Να ενυδατωθούν σε βάθος, να αναζοωγονηθούν κι εσύ μαζί με εκείνα να κάνετε την τέλεια νέα αρχή της σεζόν. Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου προϊόντα με πλούσιες ενυδατικές συνθέσεις και να εφαρμόσεις μερικά πολύτιμα tips που θα σε κάνουν να δεις διαφορά. Α! Και να διατηρήσεις το μαύρισμά σου πολύ περισσότερο.

Τα θαυματουργά προϊόντα σώματος



1. Ενυδατική κρέμα για μετά τον ήλιο από την Carroten.
2. Ενυδατικό gel σώματος Eau Oceane της Biotherm (€19.00).
Με ανάλαφρη υφή που το κάνει ιδανικό ακόμη και για τις πιο λιπαρές επιδερμίδες.
3. Δροσιστικό After Sun προσώπου και σώματος με γιαούρτι από τον Κορρέ. Βαλ’το στο ψυγείο και απόλαυσε διπλάσια ενυδάτωση!
4. After sun σε μορφή mousse από την Frezyderm (€21.53). Ανακουφίζει άμεσα ακόμα και το πιο αφυδατωμένο δέρμα.
5. Ενυδατικό αφρόλουτρο Zeste de Vigne από την Caudalie (€9.60). Περιέχει αλόη για να προσφέρει ανακούφιση και ενυδάτωση στο δέρμα ενώ παράλληλα σέβεται το PH της επιδερμίδας.

Tips ενυδάτωσης για το σώμα
– Με την επιστροφή σου από τις διακοπές κάνε ένα scrub σώματος, επιμένοντας στα σημεία που εντοπίζονται οι σκληρύνσεις όπως οι φτέρνες, τα γόνατα και οι αγκώνες σου. Μην φοβάσαι ότι θα χάσεις το μαύρισμά σου. Αντίθετα, η ξηρή επιδερμίδα θα φύγει και από κάτω θα φανερωθεί ένα δέρμα αναζωογονημένο, πιο λαμπερό αλλά μαυρισμένο. Φρόντισε μόνο οι κινήσεις σου να είναι ήπιες και να εφαρμόσεις το scrub σε βρεγμένη επιδερμίδα.
– Άπλωσε καθημερινά μετά το ντους μια γενναιόδωρη ποσότητα body lotion ή after sun όσο ακόμη η επιδερμίδα σου είναι νωπή. Το tip αυτό θα σε βοηθήσει να κλειδώσεις διπλάσια υγρασία στο δέρμα σου.
– Έχε στην τσάντα σου πάντα ένα δείγμα ενυδατικής κρέμας σώματος και ανανέωνε κατά την διάρκεια της ημέρας.
– Μην ξεχάσεις καμία μέρα να απλώσεις το ενυδατικό προϊόν σώματος! Το δέρμα σου θα σε “τιμωρήσει” με αφυδάτωση!

Τα θαυματουργά προϊόντα προσώπου



1. Foundation Vita Lumiere Aqua της Chanel. Ένα ενυδατικό και καθόλου βαρύ make up που αφήνει βαθιά δροσιά στην επιδερμίδα και μέτρια κάλυψη. Διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και compact και υγρή μορφή.
2. Sérum apaisant hydratant με ιαματικό Nερό της Avène (€25.50). Ο καταπραϋντικός και ενυδατικός ορός με ιαματικό Nερό της Avène είναι ο πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος για να καταπραϋνεις και να ενυδατώσεις το ευαίσθητο δέρμα. Η λεπτόρευστη και βελούδινη υφή του που είναι πλούσια σε λιποσώματα «αφομοιώνεται» τέλεια από το δέρμα έτσι ώστε να διεισδύει γρήγορα και να δρα με ακρίβεια.
3. Πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου Rexaline Hydra Dose από τα Sephora. Ιδανική για τις πολύ ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες.
4. Υπερ- εντατική κρέμα gel Τριπλή Φροντίδα- Fresh από την L’Oreal Paris. Η λεπτόρρευστη υφή της την καθιστά ιδανική για τις λιπαρές επιδερμίδες.
5. Πλούσια ενυδατική κρέμα νυκτός Sunleya Soin Apres- Soleil Anti- age από την Sisley (€154.40). Επανορθώνει το ταλαιπωρημένο δέρμα από την έκθεση στον ήλιο, προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης και προετοιμάζει το πρόσωπο για το επόμενο πρωί.
6. Ενυδατική- σμηγματορρυθμιστική κρέμα Effaclar Mat από την La Roche Possay (€15.50). Αν έχεις ακμή ή διεσταλμένους πόρους επίλεξέ την με κλειστά μάτια.
7. Ενυδατικό serum Hydra Max Active Serum από την Chanel (€85.00). Πολύ ελαφριά σύνθεση και 24ωρη δράση. Τοποθέτησέ το στο πρόσωπο πριν την κρέμα σου και θα δεις αμέσως διαφορά!

Tips ενυδάτωσης για το πρόσωπο
– Αν χρησιμοποιείς σαπούνι για τον καθαρισμό του προσώπου σου φρόντισε να είναι ήπιο και με ουδέτερο PH. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μην το χρησιμοποιείς περισσότερο από δύο φορές την ημέρα.
– Ακόμη και οι λιπαρές επιδερμίδες έχουν ανάγκη από ενυδάτωση! Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, επένδυσε σε ένα ενυδατικό προϊόν προσώπου σε μορφή gel.
– Κάνε σωστή χρήσης της ενυδατικής σου! Χρησιμοποίησε λίγη ποσότητα ώστε το προϊόν να απορροφάται και να μην μένει πάνω στην επιδερμίδα. Σε αντίθεση περίπτωση, η μεγάλη κατακράτηση νερού από τα κύτταρα μπορεί να τα διογκώσει, να χάσουν την συνεκτικότητά τους, το νερό να χαθεί και η επιδερμίδα μας να αφυδατωθεί!
– Επένδυσε σε ένα ενυδατικό serum και σε ένα ενυδατικό make up. Το πρώτο θα κάνει πιο εντατική την διαδικασία ενυδάτωσης του νερού ενώ το δεύτερο θα λειτουργήσει σαν προστατευτικό φιλμ κατά της αφυδάτωσης σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τα θαυματουργά προϊόντα για τα μαλλιά



1. Μάσκα βαθιάς θρέψης για ξηρά μαλλιά Msquintense της Kerastase. Συλλεκτική συσκευασία στην ανεπανάληπτη τιμή των €29.00.
2. Ενυδατική κρέμα styling μαλλιών, Moroccanoil Hydrating Styling Cream (€31.90).
Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει ένα απαλό, φυσικό κράτημα, βοηθώντας παράλληλα στην περιποίηση των μαλλιών, αφήνοντάς τα λεία και ενυδατωμένα.
3. Μάσκα εντατικής αναδόμησης δύο λεπτών, Pantene Pro-V.
4. Έλαιο θρέψης για τα μαλλιά από την σειρά Elixir Ultime Grand Cru της Kerastase, OLEO-COMPLEXE + IMMORTAL MORINGA (€33.00).
Ένα πολύτιμο εκχύλισμα για ευαισθητοποιημένα μαλλιά που θρέφει και αναζωογονεί.
5. Θεραπεία νυκτός για ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά Hair Repair Overnight Therapy από την Oriflame (€4.55).
Σπρέι για ταλαιπωρημένα μαλλιά που προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα ενώ κοιμάστε. Με ενυδατικά εκχυλίσματα Jojoba, αντιοξειδωτική Βιταμίνη Ε και Πανθενόλη που συγκρατεί την υγρασία. Λειαίνει, χαρίζει λάμψη και τροφή στα εύθραυστα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Tips ενυδάτωσης για τα μαλλιά
– Μετά τις διακοπές μας πρέπει να επισκεπτόμαστε οπωσδήποτε το κομμωτήριο για ένα hair cut και αυτό είναι νόμος! Έτσι, οι κουρασμένες και ταλαιπωρημένες άκρες θα φύγουν και θα ξεκινήσεις με μια υγιή βάση.
– Στο σπίτι εντατικοποίησε την χρήση μάσκας. Αν για παράδειγμα χρησιμοποιούσες μάσκα μια φορά την εβδομάδα, μπορείς να το κάνεις και δύο!
– Φόρεσε την μάσκα μαλλιών και κοιμήσου με αυτή. Την επόμενη μέρα αφαίρεσέ την με άφθονο νερό. Όλο το βράδυ, τα μαλλιά σου θα απολαύσουν μια μοναδική θεραπεία ενυδάτωσης, κάτι σαν hair spa!
– Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά όσο είναι δυνατό. Επίσης, καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσεις την γοητεία του wet look! Είναι sexy, δείχνει τα μαλλιά περιποιημένα και φέτος το είδαμε να φοριέται από πολλές ακόμη και στο κόκκινο χαλί.

Read More

And More