Αόρατες ταινίες που κάνουν lifting και μυστικά για να δείχνεις πιο νέα!

Εμείς οι γυναίκες θέλουμε να αρέσουμε σε κάθε ηλικία. Αλλά να που έρχεται εκείνη η στιγμή που κοιτάς this close τον καθρέφτη σου και εντοπίζεις την πρώτη ρυτίδα. Και την πρώτη λευκή τρίχα. Και μετά αντιλαμβάνεσαι πως τα μάτια σου είναι πιο πεσμένα, ο λαιμός σου ίσως πιο χαλαρός. Πρόσεξέ με: είσαι όμορφη στα πρώτα -άντα, στα δεύτερα, στα 50 σου, σε κάθε ηλικία είσαι όμορφη, ΑΛΛΑ αν βλέπεις τα μάτια σου πεσμένα και θέλεις να τα ανασηκώσεις καιρός να πειραματιστείς με μερικά ολοκαίνουρια make up tips που κάνουν instant lifting και προϊόντα που δεν γνώριζες ότι υπάρχουν! Ας πούμε, ήξερες ότι υπάρχουν αόρατες ταινίες που κολλάς στο πρόσωπο και αμέσως τα μάτια σου δείχνουν πιο ανορθωμένα; Συνέχισε να διαβάζεις!

ΤΑ TIPS ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ INSTANT LIFT!

1. Κάνε reshape στα φρύδια σου
Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου. Και το σημείο που θα σε βοηθήσει να δείχνεις νεότερη αν το δουλέψεις σωστά. Πάρε ένα κοφτό πινελάκι, μια ματ σκιά φρυδιών όχι σε πολύ σκούρο τόνο γιατί θα σε αγριεύει και με κοφτές κινήσεις σχημάτισε το σωστό σχήμα. Δύο πράγματα που πρέπει να προσέξεις: τα παχιά φρύδια είναι δείγμα νεότητας αλλά δεν πρέπει να το παρακάνεις και μην βγάζεις ποτέ τα φρύδια σου από την πάνω μεριά. Οι τρίχες που βρίσκονται στο άνω μέρος ανασηκώνουν το βλέμμα σου!

2. Χρησιμοποίησε το highlighter ψηλά
Μετά το foundation και το concealer χρησιμοποίησε ένα ματ bronzer δύο τόνους πιο σκούρο από τον φυσικό σου τόνο για να δώσεις στην επιδερμίδα σου ένα πιο ζεστό χρώμα. Τοποθέτησε το bronzer στα πλαϊνά του μετώπου, στα κόκαλα των ζυγωματικών από την κάτω μεριά με ελαφρώς κάθετη διάθεση και σο πηγούνι σου και τέλος πέρασε το πινέλο από όλο το πρόσωπο με ότι έχει περισσέψει πάνω του ώστε να δώσεις ομοιομορφία στο αποτέλεσμα. Έπειτα, πάρε ένα highlighter και τοποθέτησέ το στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου σου. Καθώς το φως θα πέφτει θα δίνεται η αίσθηση των πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών. Τοποθέτησε, λοιπόν, το highlighter στα ζυγωματικά ψηλά πάνω από τη γραμμή που δημιουργεί το κόκαλο, κάτω από τα φρύδια, στην κορυφή της μύτης και το V των χειλιών. Τα πιο γεμάτα και ζουμερά χείλη είναι επίσης δείγμα νεότητας οπότε μην παραλείψεις αυτό το step.

3. Light μακιγιάζ στα μάτια
Για το μακιγιάζ των ματιών σου επίλεξε απαλές, γήινες αποχρώσεις όπως μπεζ και καφέ. Χρησιμοποίησε τα πιο σκούρα χρώματα στις εξωτερικές γωνίες για να δώσεις ανορθωμένη αίσθηση σε αυτό το σημείο, μην ξεχνάς το highlighter κάτω από τα φρύδια και αν τα μάτια σου έχουν αρχίσει να αποκτούν μεγαλύτερη καθοδικότητα, απόφυγε να βάφεις το κάτω βλέφαρο ακόμη και να βάζεις μάσκαρα στο σημείο. Ένα μπεζ μολύβι στο εσωτερικό (waterline) αρκεί για να ανορθώσεις τα μάτια σου. Κι ένα τελευταίο trick για αίσθηση πιο ανορθωμένου βλέμματος: βάλε περισσότερες στρώσεις μάσκαρα στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου ή αν έχεις διάθεση πρόσεθεσε τουφάκια βλεφαρίδες.

ΑΟΡΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ INSTANT LIFT ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

1. Πριν λίγο καιρό το αμερικάνικο allure, το no 1 περιοδικό ομορφιάς σε όλο τον κόσμο, ανέβασε ένα βίντεο με ένα μοντέλο γερμανικής καταγωγής η οποία κολλούσε μικροσκοπικά αυτοκόλλητα στο κινητό της βλέφαρο για να κάνει ανόρθωση. Το βίντεο παρακάτω για να σου φρεσκάρω τη μνήμη…

Τα συγκεκριμένα patches τα έχουμε εδώ και καιρό στο γραφείο χάρη στην Ράνια Μπουντούρη και πράγματι είναι πολύ εύκολο να τα φορέσεις: απλώς ξεκολλάς και τοποθετείς στο κινητό βλέφαρο αρκεί να μην υπάρχει λιπαρότητα ή προϊόν μακιγιάζ ώστε να κολλήσει σωστά. Έπειτα, προχωράς κανονικά στο μακιγιάζ σου ως συνήθως.
Λέγονται Magic Stripes Eye Lid Pads, κοστίζουν €22.18 (το πακέτο περιλαμβάνει 32 ζευγάρια) και μπορείς να το παραγγείλεις εδώ στην Make Me Up.

2. Πριν μερικά χρόνια σε συνέντευξή της στην Daily Mirror η Lady Gaga είχε δηλώσει: “Κάθε μέρα μου ξεκινάει με τον ίδιο τρόπο: πλένω το πρόσωπό μου, πιάνω τα μαλλιά μου πίσω με τσιμπιδάκια, φοράω σελοτέιπ στα μάτια και βάζω την περούκα μου. Και κάθε μέρα σκέφτομαι: τι σχήμα να δώσω σήμερα στα μάτια μου” (διάβασε αναλυτικά το άρθρο εδώ). Γενικά το κόλπο του να βάζεις σελοτέιπ είναι γνωστό στον κόσμο της ομορφιάς και το είχαμε δει και στον οίκο Dior πριν κάποιες σεζόν. Και είναι κάτι που κάνουν για να δίνουν ανοδικότητα στα μάτια. Οι συγκεκριμένες ταινίες λέγονται art Hardings Face & Neck Lift κοστίζουν €28.23 (η κάθε συσκευασία περιέχει 22 αυτοκόλλητα) και τις εντοπίσαμε online στην Make Me Up. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα άλλο video το οποίο έγινε viral που σου δείχνει πώς να κάνεις το λαιμό σου να φαίνεται πιο αδύνατος και πιο νέος με παρόμοιες ταινίες. Δες παρακάτω και… γιατί όχι, καν’το κι εσύ!

3. Εκτός από τα tapes στην εκδοχή που είδες παραπάνω πριν από ένα χρόνο περίπου κυκλοφόρησε από την Estee Lauder και η liquid tape εκδοχή. Πρόκειται για μια κρέμα την οποία απλώνεις στα σημεία που θες να κάνεις ανόρθωση, αυτή στεγνώνει και τα χαρακτηριστικά σου αποκτούν μια ανοδικότητα. Μάλιστα, εκτός από το instant αποτέλεσμα σου χαρίζει και ένα αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.
Τοποθέτησε στα παρακάτω στοχευμένα σημεία γλιστρώντας το απλικατέρ στην επιδερμίδα για να απλωθεί το προϊόν σαν ”ταινία” α. Από το κόκκαλο του φρυδιού σου προς τα έξω προς τον κρόταφο. β. Από τα ζυγωματικά προς τα έξω και επάνω στους κροτάφους. γ. Από την άκρη του στόματος, προς τα επάνω στα ζυγωματικά. 4. Άφησε το Liquid Tape να στεγνώσει τελείως πριν τοποθετήσεις ταμποναριστά τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ.
New Dimension Liquid Tape, Estee Lauder, €71.00


4. Πέρα από τα προϊόντα που σχετίζονται με το μακιγιάζ υπάρχει η κατάλληλη… lifting φροντίδα. Στην αγορά θα βρεις πολλές εξειδικευμένες κρέμες με συστατικά που κάνουν ανόρθωση, ωστόσο ένα προϊόν που 1. μας εντυπωσίασε όταν το είδαμε 2. μας ενθουσίασε όταν το δοκιμάσαμε είναι και η Lifting Collagen Mask από την Magic Stripes (€53.43) και την Make Me Up.
Την περνάς πίσω από τα αυτιά για να φορεθεί στο κάτω περίγραμμα του προσώπου, περιέχει κολλαγόνο και σου δίνει μια ανόρθωση που αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη- πρώτη στιγμή που τη φοράς!

Read More

And More