Biopeel: Η θεραπεία που θα σου δώσει αψεγάδιαστη επιδερμίδα… όσο κοντά κι αν έρθει κανείς!

Το task “πώς θα έχω τέλεια επιδερμίδα” είναι από τα πιο δύσκολα στην ομορφιά. Και με την τάση του bare face να γίνεται huge από την (πρόσφατη) εποχή που η Alicia Keys άρχισε να κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ και ακολούθησαν πολλές διάσημες ακόμη (μέχρι και η είμαι-η-μεγαλύτερη-fan-του-make-up Kim Kardashian), η αγωνία μας αυξάνεται. Γιατί, ενώ κάποτε μπορούσαμε να καλύψουμε τις ατέλειές μας κάτω από το foundation πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να έχουμε αψεγάδιαστη επιδερμίδα no matter what; Μάθαμε για μια ολοκαίνουρια θεραπεία, την Biopeel η οποία σύμφωνα με reviews κάνει θαύματα στην επιδερμίδα. Την εντοπίσαμε στα Medi Πρίνου, φυσικά και κλείσαμε ραντεβού και η επιστημονική ομάδα απάντησε σε όλες τις απορίες μας.

Κράτησε σημειώσεις! Το τέλειο πρόσωπο είναι ένα… Biopeel μακριά!



Τι είναι το Biopeel;
Το Biopeel είναι μια διαδικασία ανάπλασης του δέρματος στην οποία ένα διάλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα για να απομακρυνθούν τα ανώτερα στρώματα. Το δέρμα που αναπλάθεται μετά από μια υπηρεσία Biopeel είναι λείο και φαίνεται νεότερο.
Το Biopeel χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των ρυτίδων, τον αποχρωματισμό του δέρματος από υπερμελαχρώσεις καθώς και ουλές συνήθως στο πρόσωπο.
Το Biopeel μπορεί να γίνει σε διαφορετικά βάθη – επιφανειακά, μεσαία ή βαθιά – ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για κάθε βάθος, χρησιμοποιείται διαφορετικό διάλυμα. Βαθύτερα διαλύματα παράγουν πιο δραστικά αποτελέσματα, αλλά χρειάζονται και μεγαλύτερους χρόνους αποκατάστασης.
Γίνεται μόνο στο πρόσωπο ή και στο σώμα;
Γενικότερα το Biopeel είναι μία υπηρεσία που χρησιμοποιείται στην καταπολέμηση προβλημάτων στο δέρμα του προσώπου. Μπορεί όμως κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και σε άλλες περιοχές του σώματος που τυχόν αντιμετωπίζεται κάποιο επιδερμικό πρόβλημα όπως π.χ ακμή ή υπερμελαχρώσεις.
Πώς λειτουργεί;
Η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων του δέρματος. Ανάλογα με το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, γίνεται και η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου σε διαφορετικό βάθος.
A. Ελαφρύ. Ένα ελαφρύ, ή επιπολής, Biopeel αφαιρεί το εξωτερικό στρώμα του δέρματος (επιδερμίδα). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των λεπτών ρυτίδων, της ακμής, τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος και την ξηρότητα. Μπορεί να γίνεται ένα ελαφρύ Biopeel αρκετά συχνά ακόμα και εβδομαδιαίως για μέχρι και έξι εβδομάδες – ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.
B. Μεσαίο. Αυτό το είδος Biopeel, απομακρύνει τα κύτταρα του δέρματος από την επιδερμίδα και από τμήματα των ανώτερων στιβάδων του μεσαίου στρώματος του δέρματος (χόριο). Ένα μεσαίο Biopeel μπορεί να θεραπεύσει τις ρυτίδες, τις ουλές ακμής και τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος. Μπορείτε να επαναλάβετε ένα μέσο χημικό peeling μετά από 12 μήνες για να διατηρήσετε τα αποτελέσματα.
Γ. Βαθύ. Ένα βαθύ Biopeel απομακρύνει τα κύτταρα του δέρματος από την επιδερμίδα και από τμήματα των μεσαίων ή χαμηλών στιβάδων του χορίου. Ο γιατρός μπορεί να συστήσει ένα βαθύ Biopeel, αν έχετε βαθύτερες ρυτίδες, ή βαθύτερες ουλές.
Πόση ώρα διαρκεί η διαδικασία;
Μια πλήρης θεραπεία προσώπου μπορεί να διαρκέσει περίπου 90 λεπτά.
Μπορούν να κάνουν όλες οι γυναίκες;
Σε γενικές γραμμές ναι, μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες. Μια θεραπεία Biopeel όμως δεν είναι για όλους, ανάλογα με τις αντενδείξεις. Ο γιατρός μπορεί να απαγορεύσει μία τέτοια θεραπεία, εάν οι ασθενείς:
– Έχουν λάβει την ισοτρετινοΐνη, φάρμακο κατά της ακμής κατά τους τελευταίους έξι μήνες
– Έχουν ένα πάρα πολύ σκούρο δέρμα.
– Έχουν κόκκινα μαλλιά και με πολλές φακίδες, επιδερμίδα.
– Έχουν ιστορικό ραβδώσεις, που προκαλούνται από την υπερανάπτυξη του ουλώδους ιστού (χηλοειδή).
– Έχουν ανώμαλη χρώση του δέρματος.
– Έχουν κονδυλώματα προσώπου.
– Έχουν ιστορικό συχνών ή σοβαρών εστιών έρπητα.

Από ποια ηλικία και μετά μπορεί να γίνει;
Το Biopeel είναι μία θεραπεία, που αναλόγως με το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, μπορεί να γίνει σχεδόν σε οποιαδήποτε ηλικία. Οπότε εάν χρειάζεται να αντιμετωπιστούν προβλήματα ακμής, τότε η θεραπεία μπορεί να γίνει και σε αρκετά μικρές ηλικίες (από 18 ετών και άνω). Σε περίπτωση καταπολέμησης προβλημάτων γήρανσης, τότε μία τέτοια θεραπεία μπορεί να γίνει και σε αρκετά μεγαλύτερες ηλικίες.

Ολοκληρώνεται σε μία επίσκεψη;
Το Biopeel είναι μία ολοκληρωμένη αγωγή. Οπότε θα χρειαστούν επαναλήψεις για την ολοκλήρωση του αποτελέσματος, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεται. Μία ολοκληρωμένη διάγνωση από το επιστημονικό προσωπικό των κέντρων μας, θα καταλήξει στην βέλτιστη αγωγή για το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Πονάει;
Όχι, δεν υπάρχει αίσθημα πόνου.
Αφήνει σημάδια, κοκκινίλες; Σε πόσες μέρες μπορείς να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις σου;
Μετά από μια θεραπεία με Βiopeel, το δέρμα μπορεί να είναι κόκκινο, ξηρό και ήπια ερεθισμένο – αν και αυτά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι λιγότερο αισθητά με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Ο γιατρός μπορεί να εφαρμόσει ένα προστατευτικό σύμπλεγμα, για να καταπραΰνει την περιοχή.
Μετά από μία θεραπεία με Biopeel σε οποιοδήποτε βάθος, πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού σας για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση και την εφαρμογή προστατευτικών προϊόντων στο δέρμα σας.
Υπάρχει μια περίοδος ανάκαμψης μετά το Biopeel που, που μπορεί να κυμαίνεται από 1 έως 3-5 ημέρες, ανάλογα με το βάθος της θεραπείας.

Μάθε περισσότερα στο mediprinou.gr

Read More

And More