Έξυπνα peeling νέας τεχνολογίας! Έτσι θα αποκτήσεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ!

Αν και πλησιάζουμε στα τέλη του πρώτου μήνα της νέας χρονιάς, δικαιούμαστε να μιλάμε για beauty resolutions: γιατί οι στόχοι που έχουμε βάλει και θέλουμε να πετύχουμε τη νέα χρονιά είναι πολλοί και φυσικά πολλούς από αυτούς δεν τους έχουμε καν πλησιάσει ακόμη. Όπως για παράδειγμα, το να αποκτήσουμε ε-πι-τέ-λους λαμπερή επιδερμίδα που είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την εμφάνισή μας!

Σκέψου το: το πρόσωπό μας είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς σε εμάς, η πρώτη εικόνα και η πρώτη εντύπωση! Άρα αυτό το beauty resolution είναι το πλέον σημαντικό και μόλις ανακαλύψαμε τον τρόπο να το πετύχουμε με τα peeling νέας τεχνολογίας. Η δερματολόγος Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη έχει όλο το know how για αυτά τα ολοκαίνουργια peeling αφού τα εισήγαγε στην Ελλάδα από τους πρώτους και παρακάτω θα μάθεις αναλυτικά όλα όσα κάνουν!

Λαμπερή επιδερμίδα: γιατί είναι το πιο σημαντικό resolution!

“Με τον ερχομό της νέας χρονιάς βάζουμε στόχους! Άλλοι να αδυνατίσουν , άλλοι να κόψουν το κάπνισμα, άλλοι να πάνε γυμναστήριο. Ξεχνάμε όμως ένα κομμάτι μας πολύ σημαντικό, που είναι το πρόσωπό μας. Είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κάποιος που μας κοιτά. Το πρόσωπο χαράζεται στη μνήμη. Είναι η εικόνα μας. Και μπορούμε να έχουμε ένα όμορφο πρόσωπο καθαρό και λαμπερό! Είναι ένας στόχος που κερδίζεται εύκολα, να έχουμε δηλαδή καινούριο δέρμα με φρεσκάδα χωρίς ρυτίδες και χωρίς πανάδες”, τονίζει η δερματολόγος Μάργκη Καπελλάρη.

Peeling νέας τεχνολογίας: πώς λειτουργούν!

“Τα peeling νέας τεχνολογίας είναι έξυπνα και ήρθαν για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τα target nanopeel της εταιρείας Sesderma, βασίζονται στα νανομετρικά λιποσώματα. Τι εννοούμε με αυτό ; Φανταστείτε κάποιες μικρές σφαίρες μέσα στις οποίες βρίσκονται τα ενεργά συστατικά που χρειαζόμαστε να δράσουν στο πρόσωπό μας όπως διαφορά είδη οξέων φρούτων: Μανδελικό, κιτρικό, φερρουλικό, σαλικυλικό, πυρουβικό, ρετινόλη, κοζικό, ασκορβικό, φλορετίνη. Τα παραπάνω είναι μια λίστα από ενεργά στοιχεία, που θα μπουν στοχευμένα στο δέρμα μας”.

Από την θεωρία στην πράξη: πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν, τι θα δω στην επιδερμίδα μου και άλλες απορίες!

“Η διαδικασία είναι απλή και καθόλου χρονοβόρα. Χρειάζονται 3 με 6 θεραπείες ανά τρεις εβδομάδες για 30’-40’. Ανώδυνα, χωρίς ερεθισμό την ίδια ημέρα. Μετά από 2 ημέρες ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση, σαν το ξεφλούδισμα από τον ήλιο την οποία αντιμετωπίζουμε με κρέμες ανάπλασης. Όταν τελειώσει και αυτό το στάδιο έχουμε κερδίσει το νέο, απαλό, λαμπερό δέρμα. Τα nanopeel αφορούν όλους τους τύπους δέρματος καθώς στοχεύουμε ακόμα κ σε ευαίσθητα δέρματα με ευρυαγγείες (κοκκινίλες), ρυτίδες και πανάδες που έχει προκαλέσει ο ήλιος. Ακόμα και οι μαύροι κύκλοι, οι ουλές ακμής και η ήπια χαλάρωση βελτιώνονται σταδιακά”, επισημαίνει η Μάργκη Καπελλάρη.

Η λαμπερή σου επιδερμίδα, λοιπόν, και η επίτευξη του πιο σημαντικού beauty resolution για τη νέα χρονιά είναι ένα… peeling μακριά! Ο Δερματολόγος μας ξέρει τι ανάγκες έχει το δέρμα μας, πώς να το προετοιμάσει για μια τέτοια θεραπεία και πως να το βοηθήσει να λάμψει πιο γρήγορα, όλα αυτά με τις κατάλληλες κρέμες και  όρους στο σπίτι για πριν και μετά τα nanopeel. Το νέο δέρμα που γεννιέται είναι τελικά πιο γερό, πιο φωτεινό, πιο σφιχτό με ένα φυσικό τρόπο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το δικό σου ραντεβού!

Καπελλάρη Αργυρή – Μάργκη

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Βασ . Σοφίας 77, 3ος όροφος, Χίλτον

Τ : 210-7246452

Λ. Κηφισίας 293,1ος όροφος, Κηφισιά

Τ: 210-6232422

 

 

Read More

And More