Νεράκια ντεμακιγιάζ για βαθύ καθαρισμό; Ναι και θα γίνουν τ’αγαπημένα σου!

Πολλά από αυτά που διαβάζεις εδώ είναι βιωματικά. Και το συγκεκριμένο 100%. Πριν λίγες μέρες πηγαίνοντας στο φαρμακείο για να επενδύσω σε ένα προϊόν ντεμακιγιάζ, αγόρασα αντί για γαλάκτωμα σε λεπτόρρευστη υφή, νεράκι ντεμακιγιάζ. Και δηλώνω ενθουσιασμένη!

Τα νεράκια ντεμακιγιάζ (κάνουν καριέρα και ως Micellar Waters, αλλά καλύτερα να τα ζητάς έτσι ώστε να συνενοείστε!), τα αγαπούν πολύ οι γαλλίδες, αλλά σου παραθέτω τα βασικά θετικά που εντόπισα για να τα αγαπήσουμε εξίσου και οι ελληνίδες:
1. Δεν χρειάζεται να λερώσεις τα χέρια σου με γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Απλώς βάζεις το νεράκι στο pom pon και καθαρίζεις το πρόσωπό σου.
2. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ειδικά για ευαίσθητα και λιπαρά δέρματα!
3. Δεν χρειάζεται μετά να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου με νερό.

Και αυτά είναι τα πέντε αγαπημένα μας νεράκια ντεμακιγιάζ!

1. Bioderma Sensibio H2O
Τιμή: €15.50
Γιατί μας αρέσει: στην Γαλλία είναι best seller και δικαιολογημένα! Αφαιρεί ακόμη και τα αδιάβροχα προϊόντα και αφήνει την επιδερμίδα πεντακάθαρη και με μια αίσθηση λάμψης σαν να έκανες βαθύ καθαρισμό. Επιπλέον, κυκλοφορεί και σε 500ml, ένα μπουκάλι αρκετά μεγάλο για να περάσεις μαζί του έναν και πλέον μήνα!

2. Sisley Eau Efficace
Τιμή:
€82.90
Γιατί μας αρέσει: μπορείς να το χρησιμοποιείς και στα μάτια και τα χείλη και να αφαιρέσεις ακόμη και την πιο επίμονη μάσκαρα. Παράλληλα, λειτουργεί σαν τονωτική λοσιόν και κάνει και ενυδάτωση χάρη στα φυσικά συστατικά του.

3. La Roche Posay Physiological Micellar Solution
Τιμή:
€12.60
Γιατί μας αρέσει: ακόμη κι αν έχεις πολύ ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει με το παραμικρό, αυτό το προϊόν ντεμακιγιάζ δεν σε τραβάει καθόλου και δεν αφήνει καμία αίσθηση τσουξίματος!

4. Nuxe Micellar Cleansing Water
Τιμή: €14.40
Γιατί μας αρέσει: έχει υπέροχη μυρωδιά τριαντάφυλλου και κάνει για το ντεμακιγιάζ όλου του προσώπου, τα μάτια και τα χείλη.

5. Vichy Purete Thermale 3 in 1 Calming Cleansing Micellar Solution
Τιμή:
€13.00
Γιατί μας αρέσει: αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ και είναι πολύ δροσιστικό! Μπορείς να το χρησιμοποιείς και το πρωί και σου δίνει αυτή την αίσθηση της φρεσκάδας!

Αλήθεια, έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Σου αρέσουν τα νεράκια ντεμακιγιάζ ή προτιμάς τα γαλακτώματα;

Read More

And More