Όσα χρειάζεσαι για να κάνεις beauty cocooning!

Όταν εκεί έξω κάνει κρύο (έστω και λίγο) βρίσκεις το τέλειο άλλοθι για να μείνεις σπίτι και να κάνεις beauty cocooning μόνη σου ή, ακόμη καλύτερα, με το αγόρι σου. Και επειδή ξέρω ότι η ανάγκη δεν είναι μόνο δική μου, είπα να μοιραστώ μαζί σου το τέλειο σκηνικό που έχω στήσει εγώ για την σημερινή ημέρα. Κλέψε ελεύθερα!

1. Καταλαβαίνεις ότι είμαστε ένα τσακ πριν τα Χριστούγεννα όταν στο δρόμο για την δουλειά ακούς στο αυτοκίνητο διαφημίσεις των Jumbo. Και είναι εκείνη η στιγμή που αποφασίζεις πως αυτή την Κυριακή θα δεις το Love Actually! Για 15541η φορά, αλλά τι πειράζει; Αυτή είναι η δική μου ταινία. Εσύ διάλεξε την δική σου γιατί ακόμη και το beauty cocooning χρειάζεται την ταινία εκείνη που θα σε κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου, να συγκινηθείς και να περάσεις καλά, γιατί στο κάτω- κάτω η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας!

2. Επένδυσε σε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο όπως το Body Relax της Apivita και γέμισε την μπανιέρα σου με ζεστό προς καυτό νερό και το αφρόλουτρο. Εδώ μπορείς να χαλαρώσεις με τις ώρες. Και το ξέρω πως δεν είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιείς πολύ ζεστό νερό, αλλά που και που σου επιτρέπω να κλέβεις για να νιώθεις αυτή την υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης!

3. Όταν μιλάμε για cocooning μιλάμε και για κεριά αναμένα. Απόφυγε οτιδήποτε περιέχει κίτρο γιατί σου προκαλεί πνευματική εγρήγορση. Αντ’ αυτού προτίμησε πιο χαλαρωτικές μυρωδιές όπως το Peony & Blush Suede κερί του Jo Malone (€50.00) που από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε με ενθουσίασε. Κι εδώ μπορείς να επαληθεύσεις τον ενθουσιασμό μου!

4. Αν δεν έχεις καμία υποχρέωση την Κυριακή το πρωί, παράτεινε τον ύπνο σου όσο περισσότερο μπορείς! Και φυσικά, μια μάσκα που περνάει και το… κοινωνικό της μήνυμα είναι απαραίτητη.

5. Ένα πολυχρηστικό λαδάκι είναι ότι πρέπει! Είτε για να το βάλεις στο πρόσωπό σου σαν μάσκα (αυστηρά και μόνο αν δεν έχεις λιπαρή επιδερμίδα), κατά μήκος των μαλλιών σου για βαθιά ενυδάτωση και να λουστείς μετά ή (οπωσδήποτε!) να κάνεις μασάζ στον καλό σου κι εκείνος σε εσένα! Το Nuxe Huile Prodigieuse (€18.70) είναι best seller και όχι τυχαία!

6. Ένα χαλαρωτικό και αποτοξινωτικό ρόφημα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις περισσότερο. Το ρόφημα της Clipper με raspberry έχει τέλεια γεύση! Θα το βρεις στο Carelab του Attica.

7. Cocooning και ζεστασιά πάνε μαζί! Γι’ αυτό κι ένα ζευγάρι sleepers από τα Accessorize (€24.90) είναι ό,τι πρέπει!

8. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι θα μείνεις σπίτι και κάνε μια μάσκα προσώπου που θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Επένδυσε σε μια που θα ταιριάζει στις ανάγκες σου ή και περισσότερες (αν οι ανάγκες σου είναι πολλαπλές). Στον Κορρέ θα βρεις mini μάσκες σε σωληνάρια σε πολύ καλή τιμή (€915). Δική μου αγαπημένη η Wild Rose Instant Brightening Mask.

Read More

And More