Πώς να κρύψεις δέκα χρόνια εύκολα χωρίς να το καταλάβει κανείς!

Άλλες ηλικίες, άλλος τύπο επιδερμίδας, διαφορετικά μαλλιά… Είμαστε όλες τόσο διαφορετικές αλλά με μια κοινή beauty συνήθεια! Γιατί όλες μας θα κοιταχτούμε στον καθρέφτη μας κάθε πρωί ή πριν πέσουμε για ύπνο το βράδυ… this close για να εξετάσουμε το περίγραμμά μας και τι σημάδια έχει αφήσει ο χρόνος στην επιδερμίδα μας. Επίσης, κάτι άλλο που έχουμε κοινό είναι πως αν δεν γινόταν αντιληπτό στους γύρω μας, όλες θα θέλαμε να κρύψουμε δέκα χρόνια. Σωστά;

Έχουμε ευχάριστα νέα και μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που μας εξασφαλίζει αυτό ακριβώς: δέκα χρόνια νεότερες χωρίς να το καταλάβει κανείς! Η δερματολόγος Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη μόλις μας σύστησε στην ολοκαίνουργια τεχνολογία H.I.F.U. Κράτησε σημειώσεις πριν κλείσεις το ραντεβού σου!

Τι συμβαίνει όσο μεγαλώνουμε…

“Ο χρόνος είναι σχετικός αν περνάμε καλά ή όχι, παραμένει όμως αμείλικτος για το δέρμα μας και τη νεότητα που χάνεται. Όσο καλό γονίδιο και να έχουμε, όσο καλή ζωή και να κάνουμε με αντιοξειδωτικά στη διατροφή και γυμναστική, η χαλάρωση είναι σταδιακά αναπόφευκτη. Το περίγραμμα του προσώπου χάνει τη σφριγηλότητα του, οι γραμμές αριστερά κ δεξιά απο το στόμα βαθαίνουν, τα μάτια κουκουλώνονται.
Δεν υπάρχει λόγος όμως να βλέπουμε ένα θλιμμένο πρόσωπο κάθε πρωί στον καθρέφτη, ούτε να μην συμβαδίζει η εξωτερική εικόνα μας με την καρδιά μας που ακόμα είναι ζωντανή και κάνει πολλά σχέδια για το μέλλον!”, μας επισημαίνει η δερματολόγος Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη λίγο πριν μας μιλήσει για την νέα τεχνολογία.

Χαλάρωση στο περίγραμμα του προσώπου: πώς θα το σταματήσεις!

“Η λύση είναι στην ολοκαινούργια τεχνολογία H.I.F.U.”, τονίζει η γιατρός.Είναι ένα μηχάνημα με εστιασμένες δέσμες υπερήχων που θα πάνε σε διάφορα επίπεδα στο δέρμα με τη μορφή μικρών δεσμών ενέργειας. Θα δουλέψουμε είτε σε βάθος 3,5 mm εκεί που χρειάζεται να γίνει η άμεση σύσφιξη για το οβάλ του προσώπου, είτε στα 2,00 mm και 1,5 mm, εκεί δηλαδή που γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου για τις ρυτίδες. Δουλεύουμε όλο το πρόσωπο, μάτια, λαιμό,προγούλια, ντεκολτέ και φεύγοντας από το δερματολογικό ιατρείο ήδη το πρόσωπό μας είναι πιο σφιχτό. Δεν φαίνεται να έχουμε παρέμβει καθόλου, σπάνια έχουμε μια μικρή κοκκινίλα για λίγες ώρες… θα χρειαστούν όμως τρεις συνεδρίες ανά τρεις μήνες για να έχουμε αποτελέσματα που κρατάνε χρόνια. Όπως όμως λέγανε σοφά οι παλιές γενιές «τράβα πόνο για ομορφιά», στην διάρκεια της συνεδρίας αν δουλέψουμε δυνατά τη σύσφιξη υπάρχει μια ενόχληση βαθιά που κρατά για μια δυο μέρες μετά. Αυτός ο πόνος μπορεί να βοηθηθεί με ένα αναλγητικό χάπι, ακριβώς όπως κάνουμε στην περίοδο. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχουμε στις σημαδιακές δεκαετίες των 40 και 50, τότε που το κολλαγόνο έχει γρήγορη ανταπόκριση. Το αποτέλεσμα όμως σε δικαιώνει, έχεις πάλι ένα φρέσκο νεανικό πρόσωπο χωρίς υπερβολές και σημάδια!”, συμπληρώνει η δερματολόγος Μάργκη-Αργυρή Καπελλάρη.

Να κλείσω ραντεβού;

Αν σε όλα τα παραπάνω είδες κάτι από τον εαυτό σου η απάντηση είναι ναι! Ή, μάλλον, η απάντηση είναι ναι έτσι κι αλλιώς! Η δερματολόγος θα ακούσει τις ανάγκες σου και θα δει τι είναι ακριβώς που θα τονώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σου και που θα γυρίσει το χρόνο πίσω χωρίς να το καταλάβει κανείς! Shhh!

 

Read More

And More