Τα ωραιότερα αρώματα της άνοιξης: 7 για να επιλέξεις

Τα beauty trends της άνοιξης τα γνωρίζεις ήδη και κάποια τα έχεις ήδη υιοθετήσει. Η τελική πινελιά όμως στην εμφάνιση είναι “αόρατη” μεν αλλά μένει αξέχαστη και δηλώνει τις προθέσεις αλλά και αρκετά στοιχεία της προσωπικότητας σου.

Σωστά κατάλαβες, αναφέρομαι στο άρωμα. Γνωρίζω ότι θέλεις να ανακαλύπτεις κάθε νέα εσάνς των αγαπημένων σου brands και σήμερα θα μάθεις τα πάντα για τα 7 νέα ανοιξιάτικα αρώματα που έχουν δημιουργήσει μερικοί από τους διασημότερους experts. 

Giorgio Armani My Way Nectar: Μια γλυκιά, φρουτώδη και ζουμερή παραλλαγή του εμβληματικού MY WAY που συνδυάζει τη χαρακτηριστική κρεμώδη τουμπερόζα με τις απολαυστικά δροσερές, φρουτώδεις νότες μιας συμφωνίας ζουμερού αχλαδιού. Αυτές οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τη ζωηρή καρδιά από περγαμόντο και το άνθος πορτοκαλιάς που είναι εμποτισμένο με αιθέριο έλαιο νεραντζιάς.  Η νότα άνθους πορτοκαλιάς δημιουργείται με μια σύγχρονη διαδικασία εκχύλισης που εμποτίζει τα άνθη πορτοκαλιάς με αιθέριο έλαιο νεραντζιάς. 

Narciso Rodriguez for Her Musk Nude: Δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει και να γιορτάσει τη μυρωδιά του ίδιου του δέρματος. Μια λαμπερή νέα ερμηνεία του διαχρονικού chypre, το for her MUSC NUDE  εμποτίζει την εικονική καρδιά του musc με εκλεκτά πέταλα λουλουδιών, για να δημιουργήσει ένα εθιστικό άρωμα που γιορτάζει τον αισθησιασμό του κάθε δέρματος ξεχωριστά.

Jo Malone Red Hibiscus Cologne Intense: Η πιο πρόσφατη προσθήκη της συλλογής είναι το Red Hibiscus. Μία τυχαία συνάντηση, ένα σπάνιο και τολμηρό λουλούδι εισέρχεται στις αρωματικές διαδρομές ενός τροπικού δάσους: Οι νότες εντυπωσιακού κόκκινου ιβίσκου ενώνονται με ένα απαλό άγγιγμα από γιασεμί sambac και συμπληρώνονται από τον αισθησιασμό της βανίλιας.

Guerlain Aqua Allegoria Forte Florabloom: Μια εσάνς που εξυμνεί την ομορφιά της φύσης σε δύο διαφορετικές ώρες της ημέρας. Η τουμπερόζα, στην καρδιά του αρώματος, αποτέλεσε τη βασική έμπνευση σύνθεσης του αρώματος από την αρωματοποιό Delphine Jel. Πλάι της ανθίζουν περήφανα οι νότες τριαντάφυλλου, ίριδας και βιολέτας, ενώ στην βάση ξεδιπλώνουν οι νότες βρύων, μόσχου, καρύδας και σανδαλόξυλου. Στην κορυφή, οι νότες περγαμόντου, μανταρινιού και μάνγκο, αφήνουν το φρουτώδες αποτύπωμα τους. 

Diptyque Do Son: Mια νέα συλλεκτική έκδοση η οποία «ενσαρκώνει» την αγάπη του Οίκου για τις ρίζες του και τη δέσμευσή του στην artisanal εξειδίκευση. Αυτή η συλλογή αναδεικνύει το ταξίδι των αισθήσεων και της φαντασίας, εμπνευσμένο από το Do Son και το Βιετνάμ. Το ταξίδι και η ανακάλυψη τού διαφορετικού ήταν πηγή έμπνευσης για τους Christiane Montadre-Gautrot, Yves Coueslant και Desmond Knox-Leet, τους καλλιτέχνες και φίλους που ίδρυσαν τον Οίκο. Στην ιστορία και χαρτογράφηση της Diptyque, το Βιετνάμ κατέχει μια ιδιαίτερη θέση. Οι αναμνήσεις του Yves Coueslant από την παιδική του ηλικία ήταν το έναυσμα για μια από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του. Το άρωμα που ονομάστηκε Do Son είναι μια αφήγηση και ένα ταξίδι που μας παρασύρει στην εθιστική ευωδιά από φρέσκες τουμπερόζες – τα λουλούδια που λάτρευε η μητέρα του.

Burberry Her Petals, Eau de Parfum Limited Edition: Mια μοναδική αρωματική, gourmand δημιουργία που χαρακτηρίζεται από μια βρετανική πινελιά και κυκλοφορεί σε νέα limited edition συσκευασία, εμπνευσμένη από το αρχείο του οίκου. Η οσφρητική πυραμίδα του νέου Her Petals Eau de Parfum ξεδιπλώνεται μέσα από ζουμερές νότες μούρων, που πλαισιώνονται με floral νότες βιολέτας και γιασεμιού, ξυλώδεις τόνους και κρεμώδες απόσταγμα κεχριμπαριού. Tα αιωρούμενα ροζ πέταλα συμβολίζουν τη σαγηνευτική ενέργεια και τις τολμηρές νότες του νέου αρώματος του οίκου.

 

YSL Black Opium Over Red: Οι χαρακτηριστικές νότες φρεσκοαλεσμένου καφέ, βανίλιας Μαδαγασκάρης και λευκών λουλουδιών της αρωματικής σειράς συνδυάζονται με μια συμφωνία κατακόκκινου κερασιού στην πιο ζουμερή έκδοση.

Read More

And More