Step aside Kardashians! Η Drew Barrymore έκανε το τελειότερο twin hair look με την κόρη της!

Όταν έχεις κόρη την λατρεύεις! Ok! Ok! Το ίδιο ισχύει και για τον γιο. Αλλά, όταν έχεις κόρη θέλεις να μοιράζεσαι μαζί της κάθε beauty συνήθεία σου. Όπως, να πηγαίνεται μαζί στα μαγαζιά, να βάφετε νύχια, να τις φτιάχνεις πλεξίδες στα μαλλιά. Και για να μην παρεξηγηθώ, το παιχνίδι είναι το αυτονότητο πράγμα που κάνεις με την κόρη σου, πέρα από όλα αυτά τα πολύ κοριτσίστικα!

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτών των κοριτσίστικων συνηθειών που μπορεί να μοιράζεσαι με την κόρη σου, η Drew Barrymore ανέβασε μια πολύ cute φωτογραφία. Αυτή που μπορείς να δεις παρακάτω…

Η Drew Barrymore με την τετράχρονη κόρη της πήγαν κομμωτήριο για… ανταύγειες. Φυσικά, η μικρή δεν έχει κάποια ξανοιχτική βαφή μέσα στα αλουμινόχαρτα αλλά conditioner για extra απαλά μαλλιά όπως διευκρίνισε και η ίδια η ηθοποιός. Και σε μια εποχή που οι fans περιμένουν στην γωνία για το επόμενο “χτύπημα” και πολύ καλά έκανε!

Επίσης: όπως σου είπα, το παιχνίδι είναι το αυτονόητο πράγμα που κάνεις με την κόρη σου γι’αυτό και δεν αναφέρεται ξεχωριστά!

Read More

And More